Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Perfektně matná pleť díky podkladové bázi!

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Perfektně matná pleť díky podkladové bázi!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
4. září 2017 | 06:00

Co jsme vyzkoušely tento týden? Hydratační lesk na rty, pleťovou masku, která navrátí pleti energii po propařené noci, bio bambucké máslo a matující podkladovou bázi, díky které můžete dát sbohem mastné pleti.

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

Pleťová maska Pařba - Krásná slečna, Havlíkova apotéka, 291 Kč (30 m)

Jak napovídá název, hodí se po párty, kdy je pleť zanesená toxiny a mastná. Nanáší se ráno na nevyčištěnou pleť. Měla by odstranit zašedlý tón pleti, jejž má na svědomí stres nebo právě špinavé ovzduší. Pleť by měla pak být rozjasněná a bez pupínků. Maska se na pleti chová jako krém, dost se jí do pleti vstřebalo během působení. Výsledky poznáte hned po použití - pleť je krásně hebká na dotek! 

Podkladová báze Infaillible, ĽOréal Paris, 299,90 Kč (35 ml)

Vyhladí pleť, zjemní menší vrásky a měla by sjednotit i tón pleti. To je poměrně časté u bází, ale ještě u žádné jsem nezaregistrovala, že by pleť sjednotila, a ani tahle to nedokáže. Co ale dokáže, je to, že pleť je krásně vyhlazená a zmatněná. Díky tomu se nebudete hned tak lesknout a make-up vydrží déle. 

Bambucké máslo Bio, Purity Vision, 79 Kč (20 ml)

Je to stoprocentní bambucké máslo, nic v něm není přidané. Je ověřenou složkou hydratačních tělových mlék a krémů, proto i jeho využití takto samostatně je k nezaplacení. Hodí se jak k péči o tělo, tak i například na vaření.

Na tělo se nejlépe hodí na suchá místa, rty, lokty nebo paty. Můžete ho však použít, kamkoliv se vám zachce, i na rty. U mě byla na překážku jeho specifická vůně. Ale oceňuji praktické menší, dvacetimililitrové balení.

Lesk na rty Baby Lips Gloss Hydratant, odstín Wink of Pink, 129 Kč

Na výběr je ze šesti jemných odstínů - třpytivých i krémových. Já si vyzkoušela odstín 05 A Wink of Pink. Dodá rtům lehký růžový nádech a spoustu třpytek. V první řadě jde ale o hydrataci, čímž je řada balzámů na rty Baby Lips známá. A stejně jako jejich ostatní balzámy je i tento lesk na rtech moc příjemný.

Zaujala vás některá z novinek? Na další díl se můžete těšit opět v pondělí. Starší díly si můžete pustit ZDE!

Autor: Lucie Houdková