Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Osudové setkání v Ulici, ze kterého mrazí! Vanda zachrání nemocí paralyzovanou Hanu

Video se připravuje ...
Ukázka z Ulice: Vanda pomáhá Haně
VIDEO: Voyo
10. ledna 2024 | 09:35

V divácky oblíbeném seriálu Ulice dojde již brzy k zásadnímu setkání, které ovlivní životy Blanky a jejích blízkých. Vanda a Hana se náhodou ocitnou na stejném místě ve chvíli, kdy nemocná Hana bude nutně potřebovat pomoc. Co se stane? Co svede ty dvě dohromady?

V seriálu Ulice na TV Nova se občas propletou osudy hrdinů takovým způsobem, že to má nakonec dalekosáhlé důsledky, byť to tak zprvu nevypadá. Mezi osudová setkání se zapíše i toto – náhodou na sebe narazí v uliční hospodě Hana Šmýdová (Adéla Gondíková) a Vanda Voláková (Kristýna Hrušínská). Aniž by navzájem tušily, co všechno mají společného, že obě znají velmi dobře Evžena (Martin Finger), Blanku (Linda Rybová) i Luďka (Vasil Fridrich), shodou okolností je to právě Vanda, kdo okamžitě přispěchá Haně na pomoc. Ta ji bude tentokrát opravdu potřebovat.

Hanina nemoc se v poslední době prudce zhoršila. Nyní plnou silou opět nečekaně udeří. Další z ataků Parkinsonovy choroby Hanu naprosto paralyzuje, ke všemu ve společnosti mezi cizími lidmi, což je pro ni dvojnásob nepříjemné.

Nemůže se pohnout a je naprosto odkázaná na pomoc druhých. Potřebuje léky, aby se jí ulevilo, ale sama si je vzít nemůže. Jako první zasáhne duchapřítomná Vanda, která okamžitě zaregistruje, že se něco děje. Hanu zachrání, tím to však pro ni nekončí… Jak zle na tom Hana je? Co o ní Evžen a Blanka netuší? Co se v budoucnu stane Evženovou noční můrou?

Podívejte se na ukázku ze středečního dílu Ulice v úvodu článku!

Na fotky z nových dílů Ulice tohoto týdne se podívejte v galerii.

Autor: Žaneta Podlahová