Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Žárlivá scéna, neuvěřitelné překvapení pro Vandu a Lumírův nečekaný nápad!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Žárlivá scéna, neuvěřitelné překvapení pro Vandu a Lumírův nečekaný nápad!
VIDEO: TV Nova
11. března 2024 | 06:00

Tento týden se v Ulici dočká velkého překvapení Vanda, jíž dá Luděk neobvyklý dárek k narozeninám a výročí jejich svatby. Soňa se neovládne a udělá Prokopovi žárlivou scénu kvůli Magdě. Další velké překvapení se bude chystat u Nyklových. Tentokrát bude jeho strůjcem Lumír. A co dalšího přinese tento týden Ulice?

Žárlivá scéna

Ukočírovat žárlivost a tvářit se, že je vše v nejlepším pořádku, zvládne jen málokdo. Soňa je sice mistryní přetvářky, ovšem co se Magdy a Prokopa týče, ani ona se nedokáže stále tvářit, že je vše v nejlepším pořádku. Dnes jí to už všechno přeroste přes hlavu. Prokopovi udělá žárlivou scénu, aby si ho k sobě více připoutala, ale docílí pravého opaku… Co se mezi nimi stane? Jak mezi ně zasáhne Magda a její společná minulost s Prokopem? A proč bude Ota varovat Magdu před Soninou zákeřností?

K čemu se odhodlá Lumír?

Tajnosti mezi blízkými se často nevyplácejí. Dost zkušeností už mají v tomto směru také Lumír Nykl a jeho máma Vilma, ale stejně si ani jeden z nich nedá říct. Zatímco Vilma tají před synem přátelství s Vildou Burdou, které jí právě vzkvétá na sociální síti, Lumír se rozhodne, že Lexíkovi a Kateřině přichystá velké překvapení v podobě dalšího člena rodiny. Nezastaví ho dokonce ani Vendulino varování, že tohle zavání docela velkým malérem… K čemu se Lumír odhodlá? A co znepokojí Vilmu Nyklovou ve zprávách od Vildy?

Anča to nečekaně schytá

Být úspěšným obchodníkem v této době není jen tak. Své o tom už ví také Eva Knoblochová, která by potřebovala ještě více rozhýbat svůj byznys. Nyní je pro ni jejím nejslabším článkem v podnikání Lucka, a tak si ji vezme do parády. Pro Lucku to ovšem bude taková lekce, že na ni hned tak nezapomene. Okamžitě se o ni s nadhledem podělí i s Františkem, jenž jí je čím dál víc sympatický. Zdá se, že mezi nimi začíná přeskakovat pověstná jiskra, což samozřejmě zasáhne i do dalšího Evina byznysu. Jak? A proč to od Františka schytá nejen Eva, ale nečekaně také Anča?

Rvačka s důsledky

Důvěra mezi kamarády je pro spoustu lidí samozřejmostí. Jakmile jde ale o peníze, lásku nebo kariéru, může být rázem po přátelství. To nyní zjišťuje také Šimon, který začíná mít plné zuby Koldy. Nejenže mu stále nevrací peníze, které si od něj před pár dny půjčil, navíc ho dnes Šimon přistihne ve škole při dealování, což je pro něj poslední kapka. Okamžitě si s ním začne vyřizovat své účty, což se neobejde bez rvačky i překvapivých důsledků… Co všechno Šimonova rvačka s Koldou rozpoutá?

Herman st. překvapí!

Setkání s lidmi, kteří na první pohled budí autoritu, a navíc se chovají i tak, že nepřipustí žádnou diskusi, je pro leckoho hodně náročné. Gábina i Jirka Herman se obvykle umí ovládnout. Jakmile se ale jedná o Hermanova otce, i jim dříve nebo později povolují nervy. Tentokrát se toho ke všemu sejde víc najednou, takže to mezi Gábinou, Hermanem st. a jeho synem zase docela zabouří. Navzájem si budou mít co vysvětlovat, ale je otázkou, jak to tyto silné osobnosti zvládnou poté, co mezi nimi padne několik pěkně ostrých slov… Čím Herman st. namíchne Gábinu? A čím pak překvapí nejen svého syna?

Autor: Martina Miláčková