Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Princezna Kate slaví narozeniny: Jak podle čísel a hvězd prožije rok 2024?

  • Princezna Kate slaví narozeniny: Jak podle čísel a hvězd prožije rok 2024?
    9. ledna 2024 | 06:00

    Jedna z nejsledovanějších žen světa, manželka britského následníka trůnu prince Williama slaví 9. ledna své 42. narozeniny. Jak na toto datum nahlíží astrologie a numerologie? Jaký princezna prožije rok 2024 a co nového jí přinese?

  • Mateřství jako životní poslání

    Princezna Kate je krásná, elegantní a překvapivě skromná. Jak sama prohlásila, nikdy se nechtěla stát slavnou a veřejností sledovanou osobou. Toužila po rodinném životě a dětech. A to se jí vlastně splnilo, s princem Williamem má tři děti: prince George, princeznu Charlotte a prince Louise. Kate je narozena ve znamení Kozoroha, což předurčuje, že by měla být velmi starostlivou, tradiční a ve výchově přísnou matkou, jejímž cílem není rozmazlování dětí, ale snaha vychovat z nich aktivní, zdravě sebevědomé, ambiciózní a zodpovědné osobnosti.

    Další aspekty horoskopu však naznačují její extrémní emocionalitu, výrazně pečující stránku osobnosti, silné mateřské pudy a smysl pro rodinu. Dá se tedy předpokládat, že právě přivedení následníků trůnu na svět může být opravdu jejím životním posláním. Kate si však také udržuje otevřenou mysl, nezávislost, je velmi inteligentní, veřejně činná a stojí si za svým. Má skvělé komunikační schopnosti a je rozenou diplomatkou.

    Co má princezna Kate společného s princeznou Dianou? To se dozvíte ve videu: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Módní ikona princezna Kate

    Jako Kozorožka oplývá elegancí a důstojnou krásou, což se odráží i v jejím způsobu oblékání. Je považována za současnou módní ikonu, a inspiruje tak v oblékání ženy celého světa. Má silné charisma a skvělý vkus i smysl pro detail. Nejenže dbá na zdravou životosprávu a dobrou kondici, ale stejně jako je tomu u ostatních žen narozených ve znamení Kozoroha, s přibývajícími léty vypadá stále lépe. Právě ženy Kozorožky si udržují krásu, svěžest a mládí až do vysokého věku a říká se, že čím jsou starší, tím jsou krásnější.

  • Introvertní povaha, důvtip a kreativita

    Co se týká numerologie, lidé narození devátého dne v měsíci jsou spíše introverti a samotáři, proto se můžeme i s ohledem na výraznou citlivost Kate domnívat, že popularita a tlak vycházející z její pozice veřejně sledované princezny jí spíše škodí, bravurně však zvládá vystupovat na veřejnosti s veškerou elegancí a důstojností. Devítky jsou také výrazně myslitelské a intelektuálně založené, velmi inteligentní, mají analytické schopnosti, hlubokou moudrost, pokoru k životu, jistý altruismus i své ideály a sny.

    Životní číslo tři, které získáme ciferným součtem všech čísel data narození princezny Kate, pak vypovídá o její kreativitě, důvtipu, aktivním přístupu k životu, činorodosti, neúnavném elánu a schopnosti aktivně překonávat překážky. To vše podporuje snahu princezny Kate dělat v životě to, co má smysl, pomáhat potřebným a podporovat charitativní projekty.

  • Rok 2024 plný převratů a změn

    A jaký bude pro princeznu Kate rok 2024? Z numerologického hlediska to bude velmi významný rok plný zásadních životních událostí a změn. Osobní rok devět v numerologii totiž přináší nejen změnu osobního nastavení a myšlení, ale často i spoustu převratných či nečekaných životních změn v podobě změny profese, bydliště či vztahu. Zkrátka a dobře, princezna Kate uzavírá jednu životní etapu a začíná novou, která může být velmi úspěšná, zajímavá a inspirativní.

    Zásadnější změny v průběhu roku naznačuje také tranzitní postavení planet v horoskopu princezny Kate. Možná tak princezna objeví a uskuteční své další životní poslání nebo rozjede spoustu nových potřebných a podporujících projektů. Všechno staré a nepotřebné, co už neslouží, odejde, aby mohlo nechat přijít nové.

Autor: Taťána Kročková
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.