Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Odtajněno! Herecký tým seriálu Ulice posílí Marek Vašut! Od kdy se na něj mohou diváci těšit?

4. prosince 2023 | 16:24

Tvůrci seriálu Ulice, který vysílá TV Nova, mají pro všechny fanoušky skvělou zprávu. Do seriálu míří další hvězdná herecká posila, kterou je Marek Vašut. A rozhodně to nebude jen na chvíli!

Do konce roku už zbývá pouze necelý měsíc, děje v seriálu Ulice opět nabírají na obrátkách. Tvůrci seriálu zatím tají, co si připravili pro hrdiny Ulice v novém roce, jaké příběhy je v jarní části devatenácté sezony čekají. Nyní tvůrci odtajnili první informaci, která nenechá nikoho na pochybách, že v Ulici se chystají další velké děje. Jednou z nových hvězdných posil hereckého týmu je totiž sympaťák Marek Vašut.

VIDEO: Tento týden v Ulici: Žárlivý Hynek, Soňa v slzách a Evženův problém s alkoholem:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Žárlivý Hynek, Soňa v slzách a Evženův problém s alkoholem

Výrazná postava opředená tajemstvím

Marka Vašuta vídáme obvykle v rolích charismatických mužů, kteří nemají nouzi o krásné ženy, nebo drsných chlápků, kteří se nezaleknou žádné překážky. Bude tomu tak i v Ulici? „V první řadě musím říct, že jsem velmi ráda, že jsme se s Markem Vašutem dohodli na spolupráci. Přiznám se, že ve chvíli, kdy jsme se o obsazení role, kterou v Ulici ztvární, začali bavit, všechny nás okamžitě napadl on. Kolem jeho hrdiny se v seriálu vyrojí několik tajemství, nebude to jednoznačný klaďas, ale ani záporák. Jeho postava bude hodně barvitá, svým příchodem zasáhne do života jednoho oblíbeného uličního páru i dalších postav,“ naznačuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Jak často budeme Marka Vašuta v Ulici vídat?

Všechny nedočkavce, kteří se na Marka Vašuta v Ulici začnou hned těšit, ujišťujeme, že se v seriálu objeví už na začátku roku. Protože je vytíženým hercem, zajímalo nás, zda zvažoval přijetí nabídky na roli v Ulici dlouho a jak často ho budeme v seriálu vídat. „Jen tak dlouho, než jsem si s producenty vyjasnil, že se moje nová role svým rozsahem bez problémů vejde do mého časového rozvrhu a nebude kolidovat s mými dalšími závazky,“ dodává herec.

Autor: Martina Miláčková