Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Protivný sprostý holky se vrací po 20 letech v novém kabátě! Jak se po letech změnila Lindsay Lohan?

9. ledna 2024 | 15:30

Film Protivný sprostý holky se na počátku nového tisíciletí stal absolutním trhákem, na který s nostalgií vzpomínáme dodnes. Letos, po 20 letech, vstupuje komedie do kin v muzikálovém remaku. Avšak bez oblíbené herečky Lindsay Lohan, která se tehdy zhostila hlavní role Cady Heron. Herečka si však nenechala ujít alespoň jeho slavnostní premiéru, ta se konala 8. ledna v newyorském Lincoln  Square Theater. Jak se po letech změnila a kdo ji ve zcela novém filmu nahradí?

Kultovní komedie po 20 letech v muzikálové verzi

Mean Girls (v českém překladu Protivný sprostý holky) vstupuje do amerických kin 12. ledna 2024. Česká premiéra zatím není stanovena. Skalní fanoušci původní komedie z roku 2004 se tak mohou opětovně těšit na Cady Heron, kterou si však v nové muzikálové verzi zahraje australská herečka Angourie Rice.

Před dvaceti lety se hlavní role zhostila herečka Lindsay Lohan coby patnáctiletá dívka, která se snažila zapadnout mezi studenty střední školy. Na středoškolskou půdu totiž vstoupila vůbec poprvé vzhledem k tomu, že ji její rodiče, povoláním zoologové, vychovávali v africké buši. Ve snaze najít si tu správnou skupinku kamarádů dochází ke střetu s kralující včelí královnou Reginou George (Rachel McAdams), která velí té nejkrásnější partičce holek ve škole s názvem Plastik. I v nové adaptaci dojde k obdobnému ději, avšak bude přizpůsoben dnešní době, co se rozvoje technologií a vnímání lidského těla týče.

Tip na video: Uzlinka z Pelíšků po 25 letech! Jak vzpomíná na natáčení? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Prostě fenomén!

Dvacetiletá proměna

Herečka Lindsay Lohan si tak přirozeně nenechala ujít newyorskou premiéru. Zcela se na ní vyjímala. Ohromila v černých dlouhých šatech brandu Alexandre Vauthier, za kterým stojí stejnojmenný francouzský módní designér. Dlouhé večerní dominovaly průstřihy na bocích i hlubokým výstřihem na zádech. V přiléhavých šatech maminka půlročního miminka vypadala naprosto fantasticky. Nyní je tedy herečka spokojenou mámou a za svou temnou minulostí udělala tlustou čáru.

Zpočátku totiž roztomilá pihatá holčička, která v 11 letech zazářila v dvojroli úspěšného filmu Past na rodiče, kde ztvárnila dvojčata Annie a Hallie, vyrostla v rebelku. Lindsay Lohan byla v minulosti závislá na drogách a alkoholu, několikrát podstoupila odvykací léčbu.

I dětské role vyměnila za poněkud ostřejší. Zahrála si například striptérku v thrilleru Vím, kdo mě zabil. S kůží na trh se nebála jít ani v reálném životě a několikrát v minulosti dráždila fanoušky svými polonahými fotkami na sociálních sítích. V listopadu roku 2021 se však Lindsay po dvouletém vztahu zasnoubila s bankéřem Baderem Shammasem a nyní jsou spokojenými rodiči synka Luaiho.

Na její proměnu se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová