Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Denisa Pfauserová: Mámy jsou strašná sekta! Na Instagramu otevírám kontroverzní témata záměrně

Video se připravuje ...
Holky na víně: Denisa Pfauserová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
6. ledna 2024 | 05:00

Energická a stále usměvavá Denisa Pfauserová byla dalším hostem podcastu Holky na víně. Protože se herečka nedávno stala maminkou, je jasné, že tématem číslo jedna bylo mateřství a malá Naila. Ta se stala středobodem jejího vesmíru a s partnerem jí věnují většinu svého času. I přes to si ale dokáže najít chvíli i na sebe a tento vzácný čas si moc užívá. Co všechno při mateřství zvládá? Jak ona sama vzpomíná na své dětství? A proč pro ni byla cesta do Santiaga natolik zásadní, že se rozhodla ji podstoupit ještě jednou? Podívejte se na celý rozhovor.

Z televizních obrazovek ji známe hlavně jako princeznu Řachandu ze stejnojmenné pohádky. Nyní se však ujala své životní role, a to role mámy. Jak sama přiznala, mateřství si neskutečně užívá, i když i to má svá úskalí. "Jestli něco fakt není mýtus, pak je to mlíko na mozku, protože já si teď nevzpomínám na základní slova jako bota, telefon, tužka a takové věci."

Autor: osobní archiv herečky; se souhlasem Denisy Pfauserové

Denisa sdílí střípky ze svého života také na Instagramu a je ke svým sledujícím velmi otevřená. Což s sebou mnohdy nese i nepříjemné komentáře, které mladá maminka prý neřeší. "Vím, že když otevírám v příspěvcích třaskavá témata, lidi to pak více baví. Že to není jen o nějakých selfíčkách a dobré ráno všem, ale dávám i prostor pro diskusi."

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanálu Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Jak šel čas s Denisou, se podívejte do fotogalerie. 

Autor: Simona Formánková
Video se připravuje ...