Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Napadení, stalking a drogy

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
3. října 2022 | 12:06

Kdo se tento týden zaplete s drogami a způsobí si tím nemalé problémy? Kdo nedá pokoj a je tak neodbytný, že bezhlavě sleduje každý krok těch, které miluje, a nedá si zkrátka říct? Kdo bude muset čelit šikaně a fyzickému napadení, které bude ještě více traumatické? Tyhle otázky vám zodpoví nový týden v Ulici.

Postavit se starším spolužákům, kteří se po vás vozí, chce notnou dávku odvahy, ovšem málokdy to přinese kýžený výsledek. Spíše se stane pravý opak. To nyní na vlastní kůži pocítí i Šimon, na kterého si Roman s Viktorem počíhají hned ráno. Kluci si jsou vědomi své převahy a už si neberou servítky. Šimona dokonce napadnou i fyzicky, aby mu dali za vyučenou. Tím to pro ně ale nekončí. Začnou Šimona otevřeně šikanovat, aby mu ukázali, kdo tu je pánem.

Karla, by ráda udělala tlustou čáru za románkem s Jakubem, kvůli kterému ztratila na jaře hlavu. Jenže Jakub ji nehodlá nechat jen tak jít. Chce být za každou cenu s ní, neakceptuje ani to, že Karla má manžela a rodinu. Právě o to se ji nyní pokusí připravit. Znovu stalkuje ji i její blízké, aby mohl zasadit úder, po kterém by se její rodinné štěstí sesypalo jako domeček z karet.

Anežka, Svatka a Žofka v poslední době docela vystrkují růžky, ovšem Anežka se spíš veze, aby ji holky neměly za sraba. Na rozdíl od Žofky a Svatky sama nic neiniciuje, spíše holky koriguje. Jenže ty si prostě nedají pokoj. Tentokrát se znovu předvede Žofka, která má potřebu neustále sbírat body mezi holkami i ve třídě. Před holkami se nyní vytasí s jointem od bratránka a přemluví je, aby společně vyzkoušely, co to s nimi udělá.

Odhadnout, kdy hypochondr ostatní jen citově vydírá a kdy je mu opravdu zle, je občas docela náročné, zvláště pokud s ním má člověk už své zkušenosti nebo se v něm vaří krev. Vítek vidí v poslední době rudě jen při vyslovení Kaštanova jména. Když ho nyní najde ve svém bytě ve chvíli, kdy má nervy na pochodu, neudrží se a vyrazí s ním dveře takovým způsobem, že Iva ani nestihne včas zareagovat. Tenhle letecký den ale bude mít neblahé následky, neboť Kaštan vzápětí zkolabuje na ulici.

Pro člověka, který žije jen politikou a kandiduje ve volbách, je období samotných voleb obrovským náporem na nervy. Tonda Hložánek se sice snaží o nadhled, jenže se mu to příliš nedaří od chvíle, kdy se jeho největším rivalem stal jeho vlastní syn Jirka. Jakmile na něj přijde řeč, Tonda ihned vypění a nebere si servítky. Bohužel se neovládne ani před volební místností, kde na sebe s Jirkou náhodou narazí. K jeho velké smůle se tak stane před spoustou voličů, pro něž to je tučné sousto zavánějící pořádným skandálem. A tak si ho tajně natočí a video pustí do světa na sociálních sítích.