Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zákulisí Ulice: Který držitel několika Českých lvů překvapil ženy květinami?

9. března 2022 | 09:39

Včerejšek byl svátkem všech žen světa a muži, již naše ženské pokolení obdivují, váží si ho a milují nás, tak nosí domů či na pracoviště květiny jako důkaz této náklonnosti. Milé překvapení si připravil také několikanásobný držitel Českého lva a současný ředitel vývoje obsahu TV Nova. Navštívil zákulisí seriálu Ulice, aby poděkoval všem ženám, které se na seriálu podílejí.

„Musel jsem se tu dneska zastavit, protože Ulice je jedinečná v jedné věci. Stojí totiž na silných ženách a zároveň je každý den jejich advokátem. Přišel jsem sem ženám poděkovat za podporu, za to, že s námi mají trpělivost, a za to, jak bojují o své životní role. Slavím svátek samozřejmě i doma, protože jsem vděčný všem ženám svého života za velkorysost, kterou mě zahrnují, a snažím se jim to vracet podporou,“ nechal se slyšet Michael Reitler, který stojí mimo jiné i za projekty, jako jsou Most!, Devadesátky, Božena nebo Metanol.

Tento týden v Ulici:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Karly drsná lekce, Milošův test věrnosti a Sára v maléru • VIDEO: tv Nova

Kreativní producentka Silvie Klasová byla mile překvapena, protože jak přiznala, doma MDŽ moc neslaví, neboť má na něj z předchozího režimu stále ne příliš pozitivní vzpomínky. V každém případě ženám v seriálu velmi fandí a prožívá s nimi jejich seriálové dějové linky. „Od začátku tohoto roku prožívám hlavně osud Blanky, protože je to příběh, který se odehrává za zavřenými dveřmi mnohých domácností a to, jak ho Linda Rybová s Vasilem Fridrichem ztvárňují, je až mrazivé. Teď hodně fandím Gábině, mám doma stejně staré dítě jako ona, a tak to člověk prožívá mnohem intenzivněji. Doufám, že to dobře dopadne.“

"Ulice je unikátní v tom, že ženský úděl byl vždy v hlavní roli. Za celé ty roky, co Ulice vzniká, jsme odvyprávěli spoustu příběhů žen, které se musely vypořádat s nějakou tíživou situací. Ať už je to důstojný odchod ze života a téma eutanazie, obhájení si lesbického vztahu, když vám je šedesát, nebo otázka domácího násilí či alkoholismu. Vždy nás zajímalo, jak se to stane, že se dostanou do tak těžké situace, a hlavně potom ukazujeme cesty, které z ní vedou,“ dodal ještě Michael Reitler.

Doufáme, že i vy doma jste od svých drahých poloviček dostaly alespoň květinku a užily si krásný sváteční den. A v tom nejlepším případě doufáme, že si muži uvědomují, že se tato podpora a láska nevztahují jen na jeden den v roce!