Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drbárna z ULICE: Manipulace kvůli penězům!

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Manipulace kvůli penězům
VIDEO: Videohub
26. ledna 2022 | 06:00

Fanynka Kateřina ani tento týden nezahálela a rozebrala dění ve vašem oblíbeném seriálu Ulice. Kdo manipuluje a sám je ovládán penězi? A proč Lumír zaháněl všechno alkoholem? To se dozvíte ve videu!

Stará Pumrová se rozhodla, že vyzkouší na Masného všechny své ženské zbraně k tomu, aby dostala pro sebe a Gábinu jeho barák, který má Masný v plánu prodat. Zkrátka je rozhodnutá, že se nezastaví před ničím, aby svého bývalého manžela zmanipulovala a budoucímu prodeji zabránila. Celá tahle bláznivá událost celkem neplánovaně pomohla i Gábině, která v Coolně potkala policistu Jirku. A následně spolu strávili noc... Co se ovšem dělo za zavřenými dveřmi? 

Evžen se vrátil z Austrálie a při návštěvě u Blanky ji zasypával jednou vtipnou historkou z výletu za druhou. Ovšem Luděk ukázal svou žárlivou povahu a Evžena vypakoval se vším všudy z jejich bytu.

A co takový Lumír? Dosud zaháněl všechny své problémy alkoholem, s tím by ale mohl být teď konec, protože nejenže přišel o svého alkoparťáka Hložánka, ale i jeho syn Lexík na něj měl trochu nečekanou prosbu. 

Kdo další se dostal na paškál? To se dozvíte v úvodním videu! 

Autor: REDAKCE