Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nová sezona Ulice: Velký návrat Gábiny! Hádejte, s kým se dá dohromady

25. prosince 2021 | 06:00

Gábina Pumrová (Aneta Krejčíková) se před třemi lety za docela dramatických okolností rozhodla k radikální změně ve svém životě a přestěhovala se do zahraničí. Díky talentu i obrovské píli se propracovala mezi uznávané módní návrháře, jimž se podařilo prorazit na mezinárodní scéně. V osobním životě bohužel takové štěstí neměla. Kvůli poslednímu vážnému vztahu s hasičem Alešem si sáhla na dno, takže jí trvalo docela dlouho, než se oklepala ze všeho, čím si prošla.

Nyní se vrací z Berlína jako úspěšná podnikatelka a módní návrhářka, která ví naprosto přesně, co od života chce. Buduje si i nadále kariéru, věnuje se dospívajícímu pubertálnímu synovi Šímovi (Jakub Krause) a čeká na nové výzvy, jež by ji posunuly dál jak v soukromí, tak pracovně. Obojího se jí již brzy dostane vrchovatě. V Ulici se chopí příležitosti rozjet další podnikání s módou, do kterého samozřejmě zapojí svou pravou ruku a vedoucí salonu Veroniku Maléřovou (Hana Holišová). Vedle toho jí do cesty vstoupí muž s velkým M – major Jirka Herman (Jan Holík). Znají se už z minulosti, teprve nyní si ale naplno uvědomí, jak blízko k sobě mají a jak moc si rozumí.

Podívejte se na rozhovor s Anetou:

Video se připravuje ...
Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! • VIDEO: Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Kriminalista zpočátku zaujme i Šímu, ovšem vše se zkomplikuje ve chvíli, kdy Gábinina nová známost praskne před jejími rodiči. Právě Herman je totiž poslední člověk, kterého by Radek Mastný (Pavel Novotný) a Milena Pumrová (Alena Štréblová) rádi viděli po dceřině boku, neboť mají co tajit, zejména před rukou zákona. Oba totiž dělají vše pro to, aby Mastný nemusel nastoupit do vězení a odpykat si svůj trest. Zato v Hermanově bývalé parťačce Karle (Markéta Stehlíková) najde Gábina další spřízněnou duši. Přesto nebude mít Karla dlouho tušení, co se mezi Gábinou a Hermanem vlastně odehrává, jak to spolu ti dva doopravdy mají. Vedle lásky čeká Gábinu i náročná životní zkouška, jež ji i její blízké donutí znovu přehodnotit všechny priority... Jak se bude vyvíjet vztah Gábiny a Jirky Hermana, dvou lidí úspěšných v práci, kteří zatím neměli štěstí na toho pravého/tu pravou?