Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žhavé dovednosti, které by měla umět každá dokonalá milenka

  • 3. ledna 2022 | 06:00

    Svádění je rozhodně jistou formou umění, ale ne každá žena v něm vyniká. Občas to potřebuje trochu procvičit a hlavně mít řádnou dávku sebevědomí, které mnohdy českým ženám chybí. Svádění partnera je vzrušující hra, která má nespočet různých variant a téměř nezná pravidel.

    Klíčem k neodolatelné a sexy hře je vytvořit příběh a postupovat pomalu a takticky, zvyšovat jeho vzrušení a dostat ho přesně tam, kam chcete. K tomu vám stačí naučit se jen pár drobných dovedností, které mohou udělat opravdu velký rozdíl. Tady jich pro vás pár mám.

  • Věnujte se jeho krku


    Autor: iStock
    Neexistuje snad člověk, který by se nerozplýval blahem, když mu začnete jemnými polibky pokrývat krk, laskáte ho jemně jazykem nebo jemnými kousanci. Krk je velice zranitelné místo, které je jednou z nejúžasnějších erotogenních zón. Jeho laskání se věnujte jak při předehře, tak během sexu, ale i poté!

  • Broukejte


    Autor: iStock
    Když se řekne orální sex, tak se většina mužů okamžitě zasní, protože pro valnou většinu z nich je to nejoblíbenější sexuální disciplína. Už jen to, že mu věnujete svými ústy speciální péči a absolutní pozornost, je vzrušující. Zkuste ještě jednu maličkost. Zatímco ho budete mít v ústech, začněte si pobrukovat třeba melodii nebo dělat zkrátka zvuky, které rozvibrují jeho úd. Extra vibrace dodají vašemu vystoupení pořádný spád.

  • Cucejte mu prsty


    Autor: iStock
    Během svádění, můžete být klidně ještě v baru nebo v restauraci na večeři, věnujte pozornost jeho rukám. Líbejte je, jemně okusujte, drážděte jazykem a cucejte mu prsty tak, jako by to byl jeho penis. Muži mají vizuální fantazii a vaše horké rty na jeho prstě ho rozdivočí jako rudá barva býka. Je to jako trailer na dlouho očekávaný film, který bude již brzy ve vašich kinech!

  • Líbejte jeho vnitřní stehna


    Autor: iStock
    Ano, stejně jako my mají i muži velmi citlivou oblast na vnitřní straně stehen, a pokud se jí budete chvíli věnovat, vyplatí se to. Než se propracujete k jeho penisu v předehře před orálním sexem, posečkejte chvilku a věnujte se právě vnitřním stehnům. Použijte rty, jazyk i zuby, mněte ho, hlaďte ho a užívejte si toho, jaká slastná muka mu působíte, bude to dávat jistě svými vzdechy najevo. Nezapomínejte na oční kontakt!

  • Často opakujte jeho jméno


    Autor: iStock
    Muži jsou pokolení ješitné, a to je fakt. Slyšet své jméno z vašich úst jim činí neskutečné potěšení a dodává to celému smyslnému aktu punc opravdovosti. Jeho oblíbená prdelka z erotických stránek totiž jeho jméno nikdy nevysloví. Takže vzdychejte jeho jméno, vykřikujte ho v extázi, to v něm probudí zvíře!

  • Nezapomínejte na bradavky


    Autor: iStock
    Přestože muži nemají prsa jako my, pořád mají bradavky a sama dobře víte, jak je příjemné, když si s nimi váš partner hraje. Zkuste na něm všechno, co máte ráda vy, a použijte všechny možné techniky od nejjemnějších po ty s použitím tlaku nebo kousání. Uvidíte, na co bude nejlépe reagovat.

  • Převezměte kontrolu


    Autor: iStock
    Ani byste nevěřila, jak mnoho mužů touží po tom, aby žena převzala v sexu iniciativu a trochu je „pofackovala“ po ložnici. Především muži, kteří musí celý den o něčem rozhodovat a být tím vůdcem smečky, si potom rádi občas vymění role. Můžete si k tomu dokonce pořídit i speciální pomůcky, jako je třeba bičík, a dovést to ještě o trochu dál. No, záleží na tom, kam až vás pustí, a na tom, aby to bylo oběma stranám příjemné.

Diskuse ke článku
.