Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera herce Juda Lawa dobývá svět: Seznamte se s rebelkou Iris!

3. ledna 2022 | 06:00

Jejího otce zná celý svět především z filmového plátna, ona však rozhodně není pozadu. Naopak! Poté, co si oholila své dlouhé kaštanové vlasy, doslova zbourala internet. Jenže to nebylo všechno. Odvážná rebelka se nechala nabarvit na platinovou blond. A zakázky ze světa showbyznysu se začaly jen hrnout!

Jejími rodiči  jsou herci Jude Law a Sadie Frost, ona sama se stala v pouhých šestnácti modelkou, to když uspěla coby objev módní značky Burberry. Nebrání se ale ani tomu, pokračovat v rodičovských šlépějích. Má k tomu skvěle nakročeno, a to díky jedinému odvážnému počinu – změně účesu! 

"Chtěla jsem udělat něco osvobozujícího. V den, kdy jsem si oholila hlavu, jsem změnila svůj život. Nikdy předtím jsem nic takového neudělala," nechala se slyšet Iris.

Iris Law
Autor: Instagram

Od té doby je 21letá kráska stálicí na červeném koberci – letos v červenci debutovala na filmovém festivalu v Cannes, seděla v první řadě na zářijové přehlídce Fendi x Versace (pochopitelně v outfitu od Donatelly) a stala se absolutní hvězdou listopadové show The Fashion Awards, na kterou dorazila ve stylové hadí stříbrné podprsence. 

Iris, která fotila i pro další věhlasné značky jako Marc Jacobs nebo Dior, se dost možná už brzo objeví na filmovém plátně. Prozatím nastartovala hereckou kariéru rolí v biograficky laděné sérii Pistol, která odhalí život kapely Sex Pistols. Zde si zahraje módní ikonu londýnského punku Soo Catwoman. Seriál bude k vidění na televizním kanálu FX Networks. Nakolik bude seriál úspěšný, je ve hvězdách, status vycházející hvězdy Iris ale už zřejmě nikdo neodpáře.

 

Autor: Dita Mrázková