Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nová sezona Ulice: Magdina obrovská aféra a boj mezi Mirkem a Prokopem

30. prosince 2021 | 06:00

Magdě (Veronika Čermák Macková) vstoupila před půlrokem do života opět láska. Na rozdíl od turbulentního vztahu nevztahu s kolegou Prokopem (Ondřej Studénka) je pro ni nynější společný život s úspěšným manažerem Mirkem (Daniel Bambas) doslova balzámem. Přesto to mezi nimi občas zaskřípe kvůli Magdině výbušnosti, když jí na něčem opravdu záleží.

Magda nalezla vedle Mirka bezpečný přístav, který tolik potřebovala po mámině skonu. Mirek ji zahrnuje dárky, dává jí neustále najevo, jak moc mu na ní záleží a jak moc ji miluje. Zároveň jí pomáhá objevovat nové věci a dívat se na dění kolem jinýma očima, s větším nadhledem a odstupem. To však Magda nedokáže, pokud se jedná o její práci. Na studentech jí záleží, neumí si práci nenosit domů, což ji spojuje s Prokopem.

Video se připravuje ...
Veronika Čermák Macková: Z Ulice si odskočila prozkoumávat divokou Afriku • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

Právě ve škole začne u Magdy ještě více přituhovat. Ředitelka gymnázia Landová (Kateřina Holánová) se po ní sice již nevozí jako před necelým rokem, vztahy mezi nimi ale stále nejsou ideální. Zatímco jinému pedagogovi by určité přešlapy v práci u nadřízené prošly, Magda je neustále na koberečku. Vše odstartují události na lyžáku Magdiny třídy. Souhrou nešťastných náhod a okolností se z dění na lyžařském výcviku stane obrovská aféra, která by Magdu mohla stát i její třídnictví. Týkat se to bude nejen studentů, ale také Magdina nedořešeného vztahu s Prokopem. K tomu se přidají další nepříjemnosti, takže Magda najednou začne zvažovat, zda vůbec ve školství setrvávat, zvláště v okamžiku, kdy jí Mirek nabídne nový život s novými možnostmi, tolik odlišný od toho současného.

Se svým návrhem ale vzápětí přijde i Prokop, jenž nechce Magdu ztratit a jenž si uvědomí, jak moc mu na ní záleží... Co u Magdy nakonec zvítězí? Co je pro ni víc – partner, nebo povolání, které bere jako své poslání? A je pro ni Mirek opravdu ten pravý, jak si všichni myslí? Nepotřebovala by po svém boku přece jen někoho jiného, někoho, s kým je na stejné vlně, ať se děje, co se děje?