Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nová sezona Ulice: Ančiny trable s divokou Sárou a Alicina touha po dítěti

28. prosince 2021 | 06:00

Anča (Ljuba Krbová) i Bedřich (Adrian Jastraban) řešili na konci roku velké výzvy. Zatímco Anče navrhl její partner Šimon (Aleš Procházka), aby s ním odjela do zahraničí a začala pracovat jako jeho asistentka na velkých projektech pro prestižní fotografickou agenturu, Bedřich konečně vyrazil se svou mladší partnerkou Alicí (Eva Hacurová) do vysněného Vietnamu.

Anča takovou kuráž neměla. Kvůli vazbám, které tu má, se rozhodla zůstat doma i s tím rizikem, že by o Šimona mohla přijít kvůli vztahu na dálku. Její rodina a blízcí jsou pro ni přednější. Mezi ně Anča řadí už i Sáru (Ema Businská), jíž na podzim pomohla postavit se na vlastní nohy, a Dana (Vojtěch Hrabák), který si Liškovy tak trochu adoptoval jako vlastní rodinu poté, co o tu svou přišel.

Na konci roku padla osamělému Danovi do oka právě Sára, svým způsobem podobný životní lúzr jako on sám. Přestože by to do těch dvou nikdo neřekl, začnou se docela rychle sbližovat. Na Anču a Bedřicha to ti dva ovšem vezmou až moc hopem. Sára a Dan je najednou postaví do situace, kdy si nebudou jistí, jak vlastně zareagovat. U Sáry se navíc nečekaně vynoří stíny z její minulosti, jež zkomplikují život nejen jí samotné, ale také Anče.

Video se připravuje ...
Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

U Bedřicha a Alice se brzy začne mluvit i o dítěti. Přestože v minulosti Alice několikrát Bedřicha ujistila, že o potomkovi neuvažuje, najednou si uvědomí, že by s Bedřichem ráda založila vlastní rodinu. Ještě více si začne užívat chvíle, které bude moct trávit s Bedřichem a jeho dcerou Ladou (Žofie Divišová). Díky tomu jí dojde, že chce vztah s Bedřichem posunout zase o kus dál.

Jenže Bedřich má již svá léta, do dalšího otcovství se příliš nehrne, na rozdíl od Miloše, který by se dalšímu miminu s Evou rozhodně nebránil. Jak ustojí Bedřich a Alice další těžkou zkoušku? O jaká překvapení se Liškovým postarají Dan a Sára? Jak to bude dál s Ančou a Šimonem? A jak Liškovým okoření život Miloš (Jiří Štrébl) a Eva (Vanda Hybnerová) Knoblochovi?