Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ulice: Svatba s dvěma nevěstami. Kdo poruší zákaz a co všechno se tam semele?

16. června 2021 | 06:00

Takovouhle svatbu Ulice ještě nezažila, ale láska je láska, jak se zpívá v jedné známé písničce, má na ni právo každý a to by si všichni měli uvědomit. Bohužel ne všichni jsou tak otevření a vnímaví. Uzavření registrovaného partnerství Jolany a Marie asi nejvíc leží v žaludku Peškovi.

Dlouho očekávaná událost několika posledních měsíců je tady. V dnešním dílu Ulice si své ano řeknou rovnou dvě nevěsty - Marie (Jitka Smutná) s Jolanou (Miluše Šplechtová). Ženy se seznámily před mnoha lety, část svého života prožily po boku mužů, nicméně síla lásky je opět spojila a dovedla až před oltář.

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Těšte se na svatbu! • VIDEO: TV Nova

Jeden z nejvýznamnějších dnů v životě partnerek může být pro některé členy jejich rodin dnem, který by byli raději zapomněli. Jak se se svatbou odehrávající se za pomoci Evženovy (Martin Finger) nové milenky Kateřiny (Martina Randová) vypořádá Blanka (Linda Rybová), kvůli které navíc svatba proběhne bez kapky alkoholu?

Bude mít tato symbolická událost vliv na vztah Jolany a Mariina bratra Vlasty Peška (Rudolf Hrušínský)? Netradiční vztah byl zejména pro něj od začátku velkým oříškem, takže by se nebylo čemu divit, kdyby na svatbě nebyl úplně ve své kůži. Jak „suchá svatba“ proběhne a kdo všechno zákaz alkoholu na svatbě nakonec poruší?