Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Tři páry mají rozchod na spadnutí, opravdu bude konec?

31. května 2021 | 06:00

Tento týden se v Ulici otřásají vztahy v základech. Mára a Karla, Peškovi a Evžen s Blankou! Jak tohle všechno skončí, jsou dost silní, aby tohle všechno překonali? Rozhodně bude o co bojovat!

Karla si připadá jako ve zlém snu od chvíle, kdy si policie přišla k nim domů pro Máru a kdy praskly Márovy kšefty s Mikulkou. Karle jako kriminalistce je jasné, že z tohoto srabu se jen tak nevyhrabou, i kdyby se snažili sebevíc. Navíc jako máma dvou malých dětí nedokáže rozdýchat, že ji Mára celou dobu obelhával a že ohrozil jejich rodinu. Dnes dopadne pověstná poslední kapka. Karle po dlouhé době povolí nervy takovým způsobem, že se otřese její manželství s Márou v základech.

O Lumíra se teď ženy perou:

Video se připravuje ...
Lumí a jeho sexuál í dobrodružství • VIDEO: TV Nova

Amálie si myslela, že vztah s exmanželem už má dávno vyřešený. Po jeho náhlém skonu ale zjišťuje, že tomu tak zdaleka není. Když navíc Vlastimil Pešek odhalí jejich dávné tajemství, znamená to další pořádnou trhlinu v jejich manželství. Radek Mastný opět šikovně škodí Lumírovi a Nyklovým. Nástrojem jeho pomsty se stala Kateřina, nová majitelka penzionu a hospody v Ulici, aniž by o tom ona sama věděla. Když se Lumír pokusí jí to naznačit a domluvit se s ní, Kateřina ho setře takovým způsobem, že jí Lumír nemůže přijít na jméno…

V Ireně Landové to vře už delší dobu, od chvíle, kdy náhodou odhalila Magdino a Prokopovo tajemství. Nyní hlavně Magda pocítí, čeho všeho je schopná zhrzená žena, jak tvrdá a zákeřná umí Landová být. Blanka by si moc přála, aby se s Evženem k sobě vrátili, aby konečně dostala šanci otevřeně si s ním promluvit o svých citech i o všem, co mají za sebou. Jenže kolem Evžena se už měsíc motá i Kateřina, jež dnes naplno zaútočí svými ženskými zbraněmi… Co se odehraje mezi Evženem a Kateřinou?