Neděle 12. května 2024
Svátek slaví Pankrác, zítra Servác
Oblačno 20°C

Tento týden v Ulici: Nemocná Vendula, zamilovaná Landová a infarktový Mára

22. března 2021 | 06:00

Láska je někdy pořádně zapeklitá věc a jemné signály může každý vnímat úplně jinak. Tohle asi trochu zavaří i Prokopovi – nebo opravdu stojí o Landovou? Něco se děje s Vendulou, chodí jako tělo bez duše a rodina začíná mít strach. Mára dostane tentokrát pořádnou lekci!

Irena Landová stále doufá, že se dá s Prokopem dohromady, i když ve škole je jeho nadřízenou. Nyní od něj dostane další signály, že mu není tak úplně lhostejná. To je pro ni tím nejúžasnějším dárkem k narozeninám, jaký si jen mohla přát. Má to ale malý háček – co když je všechno trochu jinak, než jak si myslí? Nyklovi si začnou dělat docela velkou starost o Vendulu, která najednou chodí jako náměsíčná a je v jednom kuse úplně mimo. Vilma Nyklová si je jistá, že tohle není jen tak. Co když má její vnučka nějaké závažné zdravotní problémy? Vše by tomu nasvědčovalo, dokonce i Vendulino oznámení, že si musí zajít urychleně do lékárny. Jenže když se vrátí, bude ještě hůř...

Podívejte se na rozhovor s Prokopem:

Video se připravuje ...
Ulice: Nový učitel Prokop okouzlí Magdu • VIDEO: TV Nova

Vítek se v práci opravdu snaží, ale rozhodně není z těch, kteří by jen bezhlavě plnili všechny příkazy svých nadřízených. Jenže právě to se ukáže jako největší potíž. Jeho šéf chce totiž výsledky za každou cenu. A tak co nevidět padnou i temné výhrůžky a slova o zbavení se nejslabšího článku týmu. Mára se rozhodne pomoct Mikulkovi s kšeftem, ve kterém má i vlastní investice. Jenže záhy toho začne hořce litovat. Celá akce se totiž promění v jednu velkou noční můru. Mikulka Máru docela slušně vypeče, takže toho čeká nejen hororová jízda, ale navrch i bezesná noc korunovaná nečekanými nepříjemnostmi.

Miloš a Dan jsou naprosto rozdílní, jedno ale mají společné. Když se ti, na nichž jim záleží, ocitnou v nesnázích, udělají cokoliv, aby jim pomohli. Bohužel na to jdou po svém, takže nezřídka je výsledek jejich snahy jen přilitím oleje do ohně. Také tentokrát se vrhnou po hlavě do páchání dobra, aniž by odhadli, jaké následky to může mít… Co vyvedou a s jakým výsledkem? Kdo se bude chytat za hlavu a kdo si bude lízat rány?