Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Nebezpečný pád ze střechy a další žádost o ruku

Video se připravuje ...
Slunečná: Další žádost o ruku
VIDEO: TV Prima
23. března 2021 | 06:00

Z kamerových záznamů se ukáže, že John pravděpodobně zmizel za milenkou do Německa. Janek je z toho velmi zklamaný a rozhodne se neztrácet jeho hledáním už více času. Také Denisa to nese statečně, ale nakonec je vše zase jinak. John v Německu není a nedorazil.

Kratinovi podepisují proti Pražákům petici. Evelína tvrdí, že starostovnu vybojuje zpátky, aby se tam ženské mohly scházet. Roman vrátí Evelíně starostovnu na ženská zasedání a Evelína z něho vytáhne pozemky – když jí je prodá, podpoří ho s elektrárnou. Kratinovi s tím nesouhlasí. Kratinová se snaží přemluvit Frantu, aby se vrátil k Lídě. Franta si vezme od Lídy rozvodové papíry.

Profesorovi přijdou první peníze a další přijdou příští měsíc. Je si teď mnohem jistější a dá Róze snubní prsten. Oznámí jí také, že podkroví je i její!

Julie je nešťastná, že kvůli pláči malého Vašíka přichází Týna o hosty. Veterinář se poptá po známých, kde by mohli bydlet. Julie chce, aby jí s bydlením pomohla Sylva. Ta jí najde byt, ale Týna jí nabídne půlku podkroví nad stodolou, ať si to s veterinářem předělají na bydlení. Profesor jim půjčí peníze na přestavbu a druhou půlku by opravil pro sebe. Dojde k maléru, Tom spadne ze střechy.