Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

České celebrity, které se nebojí ve společnosti ukázat prsa. Kdo je nejodvážnější?

13. října 2020 | 06:00

Většina žen se svým zevnějškem není úplně spokojená. Vždycky se najde něco, co na sobě nemáme rády a co kritizujeme. Pak jsou ovšem partie, které zase naopak rády vystavujeme obdivu. Krásná pevná prsa jsou snem všech žen. Ne každé z nás však byla dána, a proto bez podprsenky mnohé nedáme ani ránu. To však neplatí pro tyto české krásky.

Mezinárodní den bez podprsenky není jediným dnem v roce, kdy ženy všech věkových kategorií vyrážejí bez tohoto kousku oděvu do ulic. Pro mnohé z nás je podprsenka absolutní samozřejmostí a bez ní nikdy nevycházíme. Jsou ovšem kousky oblečení, ke kterým podprsenka prostě nepatří, protože by to nevypadalo dobře.

Ženy, které příroda v těchto partiích obdarovala plnou náručí, mnohdy závidí těm, jež nejsou tak vybaveny, a to nejen kvůli tomu, že mohou nosit oblečení, které s kyprým poprsím není možné nosit. Samozřejmě to probíhá i naopak. Jenže velká prsa s sebou také nesou zdravotní problémy. Není jednoduché takovou tíhu nosit, a proto tyto dámy trápí bolesti zad a jiné nepříjemnosti. Dneska se zaměříme na ty ženy, jež klidně odhodí podprsenku a v sexy šatech vyrazí do víru velkoměsta. Tomuto svobodnému stylu neodolaly ani české celebrity a vy se můžete v galerii přesvědčit, jak jim jejich odvážný plán vyšel. Byla byste taky takhle odvážná?