Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Uniklo z nových dílů Ulice: Veronika a Patrik ze sebe trhají šaty

Video se připravuje ...
Ulice: Jak dopadne tahle vášnivá scéna
VIDEO: TV Nova
14. srpna 2020 | 13:18

Už od pondělí se konečně dočkáte svých oblíbenců z Ulice. Tentokrát jste si na návrat seriálu museli počkat docela dlouho, ale uvidíte, jistě se vám čekání vyplatilo.

Veronika a Patrik procházejí dlouhodobou proměnou vztahu. Když se Patrik poprvé objevil v Ulici, měl zálusk na Blanku, svou kamarádku ze studijních let. Potom mu ovšem do cesty přišla Veronika a jeho zájem se zaměřil na ni. Přestože se Veronice Patrik velmi líbil, napoprvé to nevyšlo.

Veronika se totiž teprve oklepávala z rozchodu s Martinem. Rozpad rodiny nenesla lehce a nový vztah vše ještě komplikoval. Do toho všeho se ještě objevily zdravotní potíže, takže se ti dva dokonce pár měsíců vůbec neviděli. Tato doba ovšem jasně prokázala, že bez sebe nemohou být, a začali jen jako kamarádi. Chemie se ovšem nedá popřít, přitažlivost nakonec vyhrála a z přátel se stalo něco víc.

Dnes se můžete podívat na malou ukázku toho, co Veroniku s Patrikem čeká už v pondělí. Konečně vášeň vyhraje nad obavami a oba ze sebe budou dychtivě strhávat šaty. Veronika ještě na poslední okamžik chvilku couvne, stydí se totiž za svou jizvu po operaci. Jak na to zareaguje Patrik?