Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Speciál Ulice: Má hypochondr Kaštan koronu a chytne se Máriova hymna?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
30. dubna 2020 | 06:00

Již tento pátek ve sváteční večer se můžete těšit na další speciál Ulice v karanténě. Je opět plný vtipných i dojemných momentů, které píše sám život, protože i hrdinové seriálu zažívají strasti dnešní šílené doby.

Co může v náročných časech víc pobavit než nový Máriův song a jeho hlášky či hypochondr Petr Kaštan? A co člověka drží nad vodou, když se dozví nepříjemný ortel? Vendula nesložila ruce do klína ani v této době. S Pavlovou a Máriovou pomocí distribuuje jídlo těm, kteří nyní bojují v první linii.

Ovšem ne všichni dokážou čelit nepřízni osudu jako ona. Jsou mezi námi i tací, kteří umí život docela znepříjemnit… Co provede hypochondr Petr Kaštan právě Vendule? A jaký je nový Máriův song, jeho hymna Ulice v karanténě?

Franta, Jana či Bruno si nemíní nechat kazit náladu omezeními, jež byla zavedena. Sice je dodržují, přesto si udělají u Jany a Franty decentní mejdan ve třech. Skvěle se baví, ovšem rána jsou nečekaně krušná… Který z nich se dozví nepříjemný ortel? A jak se dá čelit i špatným zprávám s nadhledem?