Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ulice v nové sezoně: Amálčino nečekané dědictví, Bedřichova krize s Alicí a Blanka v ústavu

  • Postavy seriálu Ulice
    28. prosince 2020 | 06:00

    Už v minulé sezoně jste se mohli seznámit s některými novými postavami seriálu (přišla třeba jedna celá rodina), jejichž příběhy se budou samozřejmě v novém roce pěkně rozjíždět. Také Aničce přišla do cesty jedna z nových postav a už teď je jasné, že to bude zcela zásadní muž jejího života.

    Bedřich narazí na dno a stejně tak Blanka, každý samozřejmě ze zcela jiného důvodu. Blanka svůj boj s alkoholem prohrává, a proto je nutné jednat. Bedřich bude mít zase pro změnu zlomené srdce. A co ostatní, co čeká je?

  • Liškovi

    Autor: tv nova

    Alice se zamotala do pavučiny lží, když si jako Laura telefonuje s Danem, aby měla přehled o jeho duševních pochodech a mohla mu v případě potřeby pomoct. Kvůli Bedřichovi, s kterým plánuje motorkářskou cestu po Vietnamu, se rozhodne s prací na erotické lince seknout. Vše bohužel stejně nakonec praskne a výsledkem je velká vztahová krize, kterou se oba pokusí překonat. Jakou roli v tom sehraje Miloš? Ančina vášeň pro fotografování a charismatického Šimona nabírá na obrátkách, místy se chová jako náctiletá. Zdá se, že jejich sblížení nic nebrání a můžou si naplno užívat nezávazného vztahu ve zralém věku. Dopadne všechno tak, jak si Anča přeje?

  • Peškovi

    Autor: tv nova

    Amálie se uzdravila, ale začaly na ni doléhat tísnivé pocity. Čím dál víc času tráví doma, což harmonickému soužití s Peškem rozhodně neprospívá. Zvlášť když se v jejich bytě začínají častěji objevovat Kaštan a Marie, což přináší i spoustu humorných situací. Marii se navíc komplikují její svatební plány s Jolanou. Čerstvý vítr do života Amálie vnese péče o chalupu, kterou zdědila po bývalém manželovi. Na nevěrného Seidla přitom Amálie pořád myslí, zatímco Pešek si vysnil, že zděděnou chalupu prodají a budou se věnovat zvelebování společné chaty u Berounky. Co mezi nimi tento stín Amáliiny minulosti způsobí?

    Podívejte se na rozhovor s kreativní producentkou Ulice:

    Video se připravuje ...
    Tahle dáma je šedou eminencí pořadu Ulice a herci jsou ze schůzek s ní mnohdy nervózní • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Blanka

    Autor: tv nova

    Situace s Blančiným pitím se vyhrotí natolik, že jí nezbude nic jiného než pod nátlakem Evžena a Adama kývnout na detox. Luděk s tím nesouhlasí a překvapivě ani Marie, oba se totiž bojí, že to Blanku zničí lidsky i profesně. Celá situace velmi doléhá na Adama, který má před talentovými zkouškami na uměleckou školu, a navíc cítí, že se mu odcizuje jeho přítelkyně Petra. Do celé situace se překvapivě vloží Kristýna, ta nenechá mámu ani bráchu padnout a na čas se vrátí domů. Jak to bude s jejím vztahem s Denisem, na kterého se zaměřila policie kvůli tomu, že prodává drogy? A jak zvládne návrat z detoxu do běžného života Blanka, která musí navíc čelit obvinění ze zanedbání péče od jednoho z pacientů?

    Podívejte se na rozhovor s Evženem:

    Video se připravuje ...
    Evžen z Ulice bude na vozíčku! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Klímovi

    Autor: tv nova

    Iva se po Novém roce rozhodne, že si pronajme na masírování zadní místnost v salonu Gabriella. To se nebude líbit Pumrové, která navíc nabude dojmu, že je Vítek pod pantoflem a že ho dost možná manželka trápí i jinak. Začátky podnikání nebývají jednoduché, ale Ivě se v nové práci líbí, a to i díky kolegyním Jitce a Veronice. Na rozdíl od Vítka, který v nové práci bude čelit bossingu ze strany svého šéfa Robina. Dočká se podpory od sympatické kolegyně Dity? V těžkých chvílích tahle rodina naštěstí vždy drží při sobě a neztrácí humor, který je jim vlastní. I děti letos čeká nejedna zkouška. Vrcholový plavec Michal bude zvažovat, zda dát kvůli sportu všanc své zdraví. Citlivá Anežka zůstane neústupná ve svých ekologických postojích – a také se poprvé zamiluje! Báře se to ale příliš zamlouvat nebude.

Diskuse ke článku
.