Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nová postava v Ulici: Jolana bude partnerkou Marie. Jak jejich lásku přijme okolí?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
19. září 2019 | 12:54

Je skvělé, že seriál Ulice odráží běžný život a to ve všech ohledech. Gayů a lesbiček je kolem nás dost a bylo na čase, aby se jim dal prostor i v Ulici. Novou postavou bude Jolana Berková, která je Mariinou spolužačkou z vysoké školy a opět je osud svede dohromady.

Miluše Šplechtová se díky nové roli objeví poprvé v seriálu Ulice. „Lesbu jsem ještě nikdy nehrála. Jsem zvědavá, jak mě diváci přijmou,“ říká herečka Miluše Šplechtová, která v Ulici ztvární ženu, do níž se zamiluje Marie Vránová v podání Jitky Smutné. „Když jsem se dozvěděla, že budu hrát s Jitkou Smutnou, musela jsem se smát. V jiném seriálu jsem jí odloudila manžela, teď se do ní zamiluju. Jitka je moje dlouholetá kamarádka, známe se dobře a dlouho. Měla jsem radost z nabídky hrát v Ulici a Jitka byla taková třešnička na dortu,“ dodává Šplechtová,

Jitka Smutná, která hraje Marii, v osobním životě prožívala něco podobného, jako právě nyní její postava v Ulici. „V půdorysu, ať už citovém nebo skutkovém, se vyznám, ale není to můj příběh. To, že se linka mému životnímu příběhu podobá, ani nebyl můj nápad. Byl to nápad scénáristů a já jsem jim za to nesmírně vděčná,“ vysvětluje Jitka Smutná. Zajímavé je i to, že se Miluše Šplechtová bude během natáčení setkávat se svým švagrem Rudolfem Hrušínským. „Pro Rudu bylo překvapení, když jsem sem přišla. Máme se rádi a rádi se vidíme,“ dodává herečka.