Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Je Rozina v tom? A co se dozví Katarína?

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulice
VIDEO: TV Nova
26. srpna 2019 | 06:00

Minulý týden odstartovala Ulice raketovým tempem a hned první týden přinesl spoustu nových zvratů a nečekaných událostí. Ani tento týden se ale nebojte, přijde další várka překvapivých momentů.

Rozina s Victorem zatajili rodičům jednu důležitou informaci, když je minulý týden žádal Victor o ruku jejich dceru. Kvůli čemu bude u Maléřových pořádně rušno, jakou pecku si to nechali pro sebe a teď to praskne? Lumírova minulost nevynoří z hlubin, když se objeví šedá eminence mafie, zvaná Pokladník. Náhody neexistují a je tomu tak i v tomto případě. Co mafián chce a proč se kvůli tomu Světlana sesype?

Eva musí čelit následkům své odhalené nevěry a není to procházka růžovým sadem. Přála by si vrátit čas, ale to nejde. K čemu se tedy nakonec odhodlá? Jana si opět uvědomí svou bezmoc proti člověku, kterému naivně důvěřovala a teď za to platí, protože Mareš ještě neřekl poslední slovo. Katarína už považovala vztah s Matějem za uzavřený, ale dozví se něco, co ji přinutí vše radikálně přehodnotit. Co se dozvěděla a jak s tou informací naloží?