Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ulice: Frantovo shledání se synem, rodinné lži a Lumírova pomsta

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
15. dubna 2019 | 14:10

Týden před Velikonocemi bude v Ulici nabitý, ostatně jako každý. Lumír konečně najde zbraně, které by mu mohly dopomoci k jeho pomstě na Mastném. Jak dopadne Rozina u maturit, zvládne to teď, když má hlavu plnou jiných věcí? Velké překvapení čeká také Frantu a jedno nemilé také Veroniku.

 

Lumírovi už došla veškerá trpělivost a rozhodl se vyhlásit Mastnému válu. Poté, co kvůli němu Vendula potratila, vaří se v Lumírovi krev a hledá nejúčinnější zbraně, jak se pomstít a sesadit Mastného z postu starosty. Teď se objeví Mastného bývalá žena Milena Pumrová a ta prozradí Lumírovi spoustu užitečných detailů. Marcela se nedokáže vyrovnat s tajemstvím dvou lidí, kterým tolik věřili a zklamali ji. Tentokrát jí rupnou nervy a Veronika se vypraví za Šárkou.

Rozina se na maturitu pečlivě připravovala, ale s tím vším, co se teď děje v jejím životě má v hlavě pořádný galimatyáš. Jak zvládne svou zkoušku z dospělosti a kdo jí bude velkou oporou?

Blanka randí s Evženem už několik týdnů, ale dětem to ještě říct nechce a proto jim dokonce zalže, že jde ven s Patrikem. Ten ji ale v okamžiku, kdy by měl být s ní, hledá u ní doma. Jak tohle dětem vysvětlí a jak si ji Patrik vychutná? U Lišků není zrovna veselo a na Velikonoce nemají valné plány. Nečekaná návštěva ale zcela obrátí věci vzhůru nohama. Kdo se objeví ve dveřích?