Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Koblihová válka, smrtelné nebezpečí a zakázaná láska!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
29. října 2018 | 13:55

V Ulici tento týden bude hlavně ve znamení srdečních záležitostí. Pavel s Vendulou zrušili svatbu a jejich vztah se nachází v krizi. Stejně tak trpí i vztah Bedřicha a Jindry, kde začíná boj o dceru. V neposlední řadě jde také o Šárku a Martina, kterým to jeden polibek také pěkně zašmodrchal. A to zdaleka není tento týden všechno.

Pavel s Vendulou měli být teď již svoji a vyrazit společně na líbánky a užívat si jeden druhého, ovšem babičky opět útočí a vše nabere zcela jiný směr. Dokonce se můžete těšit na opravdovou koblihovou válku v pekařství. Bedřicha zlomil odchod Jindry, nestýská si ani tak po ní jako po dceři a přijde mu, že mu s Honzou házejí jen klacky pod nohy a nemůže se s Ladou vidět tak často jako dřív. Dojde mu trpělivost a na řadu přijdou výhrůžky.

Věrka nevzdává svoje pátrání po Lubošovi, zoufalí lidé dělají zoufalé činy a tentokrát se jí to opravdu vymstí. Kdo se ocitne v ohrožení života? Šárka s Martinem si to také pěkně zamotali, oba bojují se svými city a snaží se přijít na to, co znamenalo jejich políbení. Šárce dojde, že je pojí více než jen přátelství. Marie skončí v slzách po telefonátu, který má co do činění s jejím tajemstvím a nejstrašnějším obdobím života. Vyjde konečně najevo, co před sebou sourozenci Peškovi tají?