Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

První republika: Jak dopadne svatba? Řeknou si Marie a Jaroslav svá ano?

Video se připravuje ...
VIDEO: Česká televize
26. října 2018 | 06:00

V posledním díle se bankéř Navrátil dostal výměnou zpět do vlasti poté, co ho zatkli na jednom z mezipřistání vzducholodi Zeppelin. Se starším Lippiho bratrem odchází do Německa také Kilián, a to proti vůli své matky Anny. Navrátil trvá na tom, že musí mluvit s Marií.

Skutečnost, že bankéř Navrátil chce před svým přiznáním vidět Marii, se nelíbí Jaroslavovi. Proč ji chce vidět, chce se snad přiznat jí? Jaroslav a Marie procházejí krizí. Je jasné, že jejich láska ještě nevyhasla, jen je bohužel narušena všemi skutečnostmi. Dokáže Jaroslav Marii odpustit a najít v sobě lásku, kterou cítil? Řeknou si nakonec přece jen svá ano?

Irena a Lippi mají také krizi. Irena není schopna svému muži důvěřovat, a ještě je tu Jan Andrle, který ji stále miluje a snaží se ji chránit. Podezírá jejího muže z nekalého byznysu. Irena odešla od Lippiho do vily, ale stále z něho má strach. Vladimír se s Magdalenou snaží získat co nejvíce informací o zbraních mezi německými sportovci. Najdou u nich klíč k vyřešení všech problémů?