Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Co se stane mezi Bedřichem a Jindrou a komu půjde o život?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
29. ledna 2018 | 14:39

Tento týden na vás čeká opět spousta dalších zápletek. Například Martinovi se vymstí jeho závislost na hraní počítačových her. Je do toho tak zabraný, že neustále nestíhá a úplně vytěsňuje důležité věci. Tentokrát to ale přežene, zapomene na něco, co se může vymstít nejen jemu, ale i celé jeho rodině.

Bruno je naštvaný, protože v práci nedostává příležitost vydělat si tak jako dřív. Mára mu nabídne půjčku, ale po předchozí zkušenosti se toto téma stane jen důvodem k tomu, aby se drsně pohádali. Co Bruna tak naštvalo, že se do Máry naváží?

Velký zlom nastane také ve vztahu Jindry a Bedřicha. Přestože se Bedřich všemožně snažil urovnat vztahy s Ančou, nepovedlo se mu to a Anča se rozhodla pro nový začátek. Věděla, že by s Jindrou a jejich společným dítětem nemohla soupeřit. Miloš radí Bedřichovi, aby se vzpamatoval a nenechal si Jindru vyfouknout někým jiným. Co se mezi těmi dvěma stane a nenávratně změní jejich vztah?

Karla odjela na zátah do Ostravy a na internetu se objevila zpráva, že při zátahu byla zraněna zasahující policistka. Karla nezvedá telefony a Mára o ní nemá žádné zprávy. Začíná být nervózní a bojí se, že tou zraněnou by mohla být právě Karla.

Napětí panuje také mezi Robertem a Evženem. Ten před Adrianou sice nedává nic znát, ale jasně Robertovi naznačí, že on do něj zamilovaný není a z ruky mu zobat nebude. Vyplatí se mu prozradit Robertovi, že o něm ví svoje, nebo bude riskovat, že mu podvodníček pokazí už tak dost křehký vztah se zaslepenou dcerou?