Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Blázen nebo hodný vnuk? Nechal si vytetovat své prarodiče

Craig Hartley si nechal na paži vytetovat svatební fotografii svých prarodičů.
12. července 2013 | 11:00

Craig Hartley dal svým prarodičům ke zlaté svatbě opravdu zajímavý dárek, nechal si totiž na paži vytetovat jejich svatební fotografii.

Sedmadvacetiletý mladík strávil několik hodin v tetovacím salonu a zaplatil v přepočtu asi 5 500 korun, aby poctil své prarodiče, kteří jsou manželé už 50 let. Když ale na oslavě zlaté svatby svůj dárek ukázal, oslavenci nebyli příliš nadšení a babička se dokonce rozplakal. „Ty jsi tak hloupý, že jsi něco takového udělal.“ Řekla mu babička Christine (68) a její manžel Brian (74) přikyvoval.

Craig Hartley si nechal na paži vytetovat svatební fotografii svých prarodičů.
Autor: Profimedia.cz
Rodina je základ

Craig Hartley, který pracuje jako seřizovač strojů, si ale stojí za svým rozhodnutím. „Moji prarodiče jsou mi životní inspirací a doufám, že i já budu jako oni.“ Kupodivu se ale všem ostatním jeho nápad líbil „Jeden z mých strýčků řekl, že v dnešní době je vše pomíjivé a fotografie uložené v počítačích se mohou snadno ztratit, ale já že tenhle obrázek budu mít navždy. Dokonce mi řekl, že je to dobře.“ Popisuje reakci dalších členů rodiny Craig, který rozhodně není v oblasti tetování nováčkem.

Nechá si vytetovat celou rodinu

Jeho tělo už zdobí obrázek z jeho vlastního svatebního dne s manželkou Charlotte. Vyobrazit si chce nechat také své děti, ročního Adama a devítiměsíční Rose. „Chci si na celou paži nechat vytetovat obrazy, které jsou pro mě osobní.“