Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krvelačná láska: Tihle dva si pijí krev. A s chutí!

12. července 2013 | 08:43

VIDEO: Odporné! Tihle milenci chtivě lemtají čerstvou krev prýštící z ran toho druhého. K večeři si pak dávají syrové hovězí a místo červeného vína ho zapíjejí zvířecí krví. Lia (20) a Aro (38) totiž věří, že jsou skuteční upíři.

Komu z nás partner občas nepije krev. A naopak. Na tom by u milenecké dvojice nebylo nic divného. Kdyby však nešlo o skutečnou životadárnou tekutinu z jejich žil.

Dvacetiletá Lia Benninghoff a osmatřicetiletý Aro Draven z britského Haverhill mají vskutku nekonvenční vztah. Jsou přesvědčeni, že jsou upíři a jednou týdně se navzájem krmí svou krví.

Milenecký pár teď chce dokonce svůj vztah zpečetit před zákonem. Na Halloween proto plánují svatbu v upírském stylu. V kostele to však asi nebude....

Upíří žena své děti děsí

Tenhle pár ale zdaleka není výjimkou. Nedávno jsme vám přinesli příběh pětačtyřicetileté upírky Julie Caples (45) z Pensylvánie. Ta je podle svých slov díky lidké krvi, kterou už 30 let pije, zdravá, silná a vypadá mladě.

Doma v předsíni má upírka Julia dokonce rakev a náhrobní kámen
Autor: profimedia.cz
Nestárnoucí upírka měsíčně vypije až dva litry životadárné rudé tekutiny, kterou získává od skutečných živých lidí. Neběhá však v noci po setmělých parcích, ani otevřenými okny nenavštěvujenic netušící spící oběti.

Má totiž své dobrovolné dárce. Jde o její "fanoušky", většinou zákazníky obchodu s okultistickými předměty. Těm nařeže kůži speciálním ostrým nožíkem, který sama navrhla a prýštící krev pak chlemtá přímo z ran. Jejím dvoum dětem, ani exmanželovi, se ale její morbidní záliba příliš nelíbí.