Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nikdy není pozdě: Důchodkyně se nechala potetovat vlastní vnučkou

7. října 2013 | 14:55

Myslíte, že tetování je jen pro mladé? Nesmysl! Své první tetování si nechala k pětaosmdesátým narozeninám udělat Eva Codling a její manžel tomu přihlížel.

Eva Codling (85) z Lancashiru není jako ostatní konzervativní babičky, vždy totiž obdivovala svou vnučku Beki, která má po těle nejedno tetování a dokonce pracuje jako tatérka ve vlastním studiu. A její obdiv je tak velký, že se ve svém věku rozhodla také si jeden obrázek na kůži pořídit. „Jsem na Beki nesmírně hrdá a myslím, že je její tetování úžasné,“ říká nadšená babička.

Eva Codling (85) si nechala udělat své první tetování od své vnučky Beki
Autor: Facebook.com
Růže na matčinu počest

Paní Eva si jako motiv svého tetování vybrala červenou růži, která symbolizuje její matku Rose „Jsem velice nadšená ze svého tetování. Tu růži jsem si vybrala pro svou matku Rose, navíc mé druhé jméno je také Rose a růže symbolizuje i můj milovaný Lancashire.“

Eva Codling (85) si nechala udělat své první tetování od své vnučky Beki
Autor: Facebook.com
Tetování od vlastní vnučky

Vnučka Beki se prý nejprve zdráhala tetovat vlastní babičku „Nikdo z rodiny babičce nevěřil, že tetování opravdu chce, všichni jsme si mysleli, že je to šílené,“ vypráví Beki, která nakonec babičině prosbám podlehla. „Jednou jsem přišla k babičce na kávu a ona se mě přímo zeptala, kdy jí to tetování udělám, a já si uvědomila, že jej opravdu chce. Protože jsem zrovna měla volno, vzala jsem ji do svého salonu a ještě jednou jsem se zeptala, zda si tím je jistá. Když řekla ano, dala jsem se do práce,“ vypráví Beki.

Eva Codling (85) si nechala udělat své první tetování od své vnučky Beki
Autor: Facebook.com
Podpora od manžela

Paní Evu do tetovacího studia doprovodil její o rok starší manžel Stanley, který sice lásce k tetování neholduje, ale své choti prý jeden malý obrázek dovolil. „Myslela jsem, že to bude bolet, ale byl to spíš jen takový pichlavý pocit.  Celé to trvalo asi dvacet minut a já jsem z výsledku unešená. Další tetování už si udělat nenechám, i kvůli manželovi, ale tohle je úžasné,“ tvrdí paní Eva.