Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petra Faltýnová: Tetování byl úlet a strašně to bolelo

Video se připravuje ...
Petra Faltýnová a Leoš Mareš si tetování nechali udělat v Las Vegas
VIDEO: Adam Balažovič
24. května 2013 | 10:00

Krásná modelka Petra Faltýnová (35) dorazila na párty v krásných bílých šatech a svoji novou ozdobu na ruce se snažila skrývat za luxusními hodinkami. Kde si nechala tetování udělat a proč letos neodjede k moři?

Samozřejmě nám to nedalo a museli jsme se hned  zeptat na tetování, které si nechala vytetovat společně se svým přítelem, Leošem Marešem. Oba nosí na ruce nápis Love (láska), který se ale pozpátku dá přečíst i jako Lost (ztracený). Petra jej má vytetované červeně a Leoš černě.

"Strašně to bolelo, byl to úlet. Nic podobného rozhodně neplánuji. Tetování jsme si nechali udělat v Las Vegas. Byl to úlet," řekla nám na kameru Petra.

Pak už se o svém novém zkrášlení těla nechtěla bavit a řeč přešla na studium. Vzhledem k tomu, že se modelka momentálně nejvíc soustředí na své vzdělání, nad letní dovolenou u moře nemá čas přemýšlet.

V pětatřiceti letech vypadá maminka tříleté Adrianky báječně. Jak to dělá? "Běhání okolo tříleté holčičky je sport sám o sobě. Po večerech občas trochu cvičím, nejezdím výtahem a snažím se hodně chodit pěšky."

 

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...