Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tohle že je stejné tělo? Influencerka odhaluje chytré pózy, které skrývají nedostatky

7. září 2023 | 06:00

Na sociálních sítích chce zkrátka každý vypadat dobře a jakékoliv nedostatky jsou často ihned kritizovány. Pokud vás trápí vypouklé bříško nebo širší boky, nezoufejte. Influencerka Danae Mercer Ricci zná několik fíglů, díky kterým bude vaše tělo na fotkách vypadat naprosto dokonale. 

Šestatřicetiletá Danae Mercer Ricci pochází z USA, ale žije v Dubaji. Má malou dcerku a stejně jako většinu žen i ji trápí celulitida a další nedostatky. Patří však mezi ženy, které si s tím hlavu až tak nelámou, a ke svému tělu se chová s láskou, a to i přes to, že není dokonalé. Svým fanouškům, kterých má na Instagramu přes dva miliony, se nebojí ukázat všechny nedokonalosti, a právě proto ji milují. 

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Na svém profilu pravidelně ukazuje, že fotografie na sociálních sítích často nemají s realitou nic společného. Danae odhaluje šikovné pózy všech influencerek, které často budí dojem, že mají naprosto dokonalé postavy – ale ve skutečnosti je všechno jinak. Její fotografie tak uklidňují všechny dívky a ženy, které mají ze svého těla mindráky. Stačí se naučit pár chytrých póz a vaše silueta bude k nepoznání. Je důležité si však uvědomit, že sociální sítě nejsou váš život. Můžete se líbit svým sledujícím, hlavní ale je, abyste se líbila sama sobě.

 

Autor: Aneta Valešová