Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena se přestala holit, aby ukázala své pravé já. Ochlupení jí vydělává tisíce dolarů měsíčně

9. května 2023 | 06:00

Ženské ochlupení je často vnímáno jako neatraktivní. Rozhodnutí této ženy přestat si holit jakékoli chloupky na těle může být ale mocným příkladem sebevyjádření a individuality. Navzdory negativitě, které čelila, měla její volba také pozitivní důsledky. Zjistila, že ochlupení jí může vydělat velké peníze, což dokazuje, že netradiční krásu lze oslavovat, a dokonce i zpeněžit.

S netradičním podnikáním začala pětatřicetiletá Calita před třemi lety, kdy se v rámci Januhairy (hnutí, v němž si ženy během ledna neholí chloupky, čímž dávají najevo, že se odmítají podřizovat společnosti) přestala úplně holit. Původem Angličanka žijící ve Španělsku začala své fotografie zveřejňovat na platformě sdílející placený obsah. Brzy si vytvořila silnou základnu fanoušků a její snímky jí začaly vynášet nemalé výdělky.

VIDEO: Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením...

Video se připravuje ...
Doba chlupatá? Jak šel čas s ženským ochlupením • VIDEO: Videohub

Calita dává na odiv nejen své neoholené podpaží, ale také klín, a to mnohdy ve velmi odvážném průsvitném spodním prádle nebo titěrných bikinách. Díky těmto snímkům si přijde i na několik tisíc dolarů měsíčně. Svého rozhodnutí přestat se holit ani trochu nelituje. Nejenže se díky němu bez problému uživí, ale navíc se tak cítí svá a výjimečná. Navzdory negativním reakcím zůstává Calita vůči svému tělu naprosto pozitivní. Je přesvědčená, že by ženy měly přijmout svá těla taková, jaká jsou. Souhlasíte s ní? Nezapomeňte si prohlédnout celou fotogalerii!

 

Autor: Aneta Valešová