Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rodina ji od dětství nutila zhubnout, až z toho trpěla depresemi. Jak se jí nakonec podařilo zhubnout?

22. srpna 2022 | 06:00

Cesta za vysněnou postavou byla pro zkušenou matku jako jízda na horské dráze. Přejídání, populární diety, prášky na hubnutí i plastické operace. Všechno to vedlo ale jen k dalšímu tloustnutí! Jak se se svou váhou nakonec krásná Nicole poprala? Postavu má jako ze žurnálu.

Nicole Sheffield měla s váhou problémy již od mala. Maminka jí radila, aby tolik nejedla, a blízká rodina často poznamenávala, že kdyby o pár kil zhubla, byla by velmi krásná. Ani škola tomu nepomohla, jak jistě víte, děti umí být opravdu zlé. Proto Nicole šikana kvůli její nadváze rozhodně neminula. "Bylo to strašné, dokonce si ze mě dělali srandu kluci i na střední. Mám z toho trauma dodnes."

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

Láska jejího života se ale našla. "Byl to muž, který mě na rozdíl od ostatních miloval takovou, jaká jsem byla. Vzali jsme se a o deset měsíců později jsem porodila prvního syna." Jenže Nicole chtěla s manželem velkou rodinu a její váha jí v tom bohužel bránila. Otěhotnět pro ni totiž nebylo příliš jednoduché. "Musela jsem zhubnout, jenže po porodu jsem zas nabrala. Po narození našeho třetího a posledního dítěte jsem se dostala na svou nejvyšší váhu," vzpomíná Nicole. 

Největší problém trojnásobné maminky byl v přejídání. Veškeré problémy, stresové situace a komplikace řešila jídlem někde v soukromí. Zkrátka neměla žádné zábrany a jedla, dokud jí nebylo zle. "Takhle to nešlo dál! Chtěla jsem být pro svou rodinu zdravá, a se svou váhou jsem s nimi nemohla ani do dětského parku nebo nedejbože do bazénu." Podstoupila proto žaludeční bypass.

"Pro někoho to cesta není, pro mě byla, ale velmi trnitá. Musela jsem celý svůj život překopat, ale se správným jídelníčkem, dostatkem pohybu a silnou vůlí jsem to zvládla," popisuje hrdě Nicole. Dnes tedy může se svými dětmi do aquaparků, herniček i zábavních parků. Její váha je konečně taková, jakou si vždycky přála.

Autor: Adéla Ondroušková