Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Po 40 letech zjistila, že není dcera svého otce! Díky testu DNA našla svou biologickou rodinu

30. září 2022 | 06:00

Celý život cítila, že není na správném místě. Věřila, že není tím, kým má být, a až dnes zjistila, proč tomu tak je. Celý svůj život žila s mužem, který ve skutečnosti nebyl její biologický otec. Proto nyní hledá svou novou, tu pravou rodinu. 

Kristen Hanff žila většinu svého života v myšlenkách na to, proč je tak odlišná od svých sourozenců. Nechápala, proč se neustále cítí, jako by k nim nepatřila. Až téměř po čtyřiceti letech se odhodlala prověřit své neustálé pochyby a díky síle sociálních sítí našla odvahu nechat si udělat testy DNA, které odborníci porovnali s DNA jejího otce. 

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Markéta Muzikářová - Snaha o dítě mě stála strašně moc peněz a času, pomohl mi až tibetský láma • VIDEO: Videohub

"Když mi do e-mailu přišel výsledek, zatmělo se mi před očima a podlomila se mi kolena. Teď už to všechno dávalo smysl. Můj otec nikdy nebyl můj biologický otec a já nikdy nebyla jeho dcera. Škoda, že jsem na to přišla až teď," popisuje překvapená Kristen. I když se to možná tak nezdá, pro Kristen, která je nyní sama rodičem, byla tahle zpráva zdrcující. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Adéla Ondroušková