Trojnásobná matka kvůli nadváze nezvládala své děti. Neuvěříte, o kolik nakonec zhubla

Trojnásobná matka kvůli nadváze nezvládala své děti. Neuvěříte, o kolik nakonec zhubla
Foto: profimedia.cz
31. července  2022 
 06:00

Mladé mamince z Halifaxu v severní Anglii se povedla úžasná proměna. Osmadvacetiletá Holly Geraghty měla kvůli nepravidelné a kalorické stravě silnou nadváhu a nestíhala držet krok se svými dětmi. Žena se rozhodla pro změnu a dokázala neuvěřitelně zhubnout. Co jí pomohlo?

Po třetím porodu se jídlo stalo pro mladou maminku největším utěšitelem. Místo toho, aby si s někým o svých trápeních promluvila, smutek a vyčerpání pravidelně zajídala ve fast foodech a milovala také sladké. Svých těhotenských kil se tak vůbec nezbavovala, naopak neustále nabírala další. Oči jí otevřela až skutečnost, že svým třem dětem nestačí a nedokáže jim dopřát péči, jakou potřebují. 

Video se připravuje ...
Nejsi v tom sama: Šéfredaktorka časopisu Dieta - Přehnaná péče o sebe sama je také příčinou závažné poruchy příjmu potravy • VIDEO: Videohub

Holly neměla žádné velké cíle. Chtěla hubnout pomalu a natrvalo. Nakonec se do zdravého životního stylu zamilovala natolik, že zhubla o polovinu své původní váhy, tedy o necelých šedesát kilogramů. "Začala jsem chodit. Byla to první věc, kterou mi každý doporučoval. Nic mě to nestálo a vlastně to ani nebolelo, bylo to přirozené. A své oblíbené malé sladké a slané svačinky jsem vyměnila za pořádné a plnohodnotné jídlo. Žádné fast foody,“ vypráví mladá maminka.

Každý den mladá žena ušla okolo třinácti tisíc kroků a naučila se zdravě vařit. Dala si opravdu záležet na tom, aby dělala vše správně. Její proměna nakonec trvala tři roky, ale nelituje ani jediného dne. "Z každého kila dole jsem měla obrovskou radost. Nezaměřovala jsem se ale tolik na číslo, které ukazovala váha. Šlo mi o celek a hlavně o to, jak se cítím. Fyzička se zlepšovala a ocenily to především mé děti,“ popisuje, jak pokračovala. Dnes je z ní atraktivní fit máma, která svým dětem stačí a cítí se v novém těle naprosto skvěle. 

Na proměnu Holly se podívejte ve fotogalerii:

 

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji