Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

9letá holčička je hvězdou internetu! Sama si šije oblečení, které jí závidí i dospělí

9. července 2022 | 06:00

Jednou z nejdůležitějších věcí v životě je najít něco, co vás bude naplňovat a dělat šťastnými. Devítiletá Kaia Argon z Colorada svou vášeň našla velmi brzy. Tato talentovaná dívka to s šicím strojem opravdu umí a její outfity vám vyrazí dech!

Do vínku byl devítileté Kaie dán neuvěřitelný talent a cit pro módu. Odmalička se zajímala o to, co se nosí, a nad tím, jak sladit oblečení a doplňky, začala přemýšlet velmi brzy. Od minulého roku začala navíc oblečení sama šít a staré kousky přetváří k obrazu svému. S pomocí rodiny, která její vášeň pro módu podporuje, vytvořila už okolo čtyřiceti outfitů, většinu z nich ale zvládla ušít naprosto sama. Nejenže ji její koníček neskutečně baví, ale také doufá, že se z ní jednoho dne stane uznávaná módní návrhářka. 

Kaiina maminka vytvořila dceři účet na sociální síti Instagram, zde sdílí její tvorbu a lidé jsou nadšeni! Nejenže ji povzbuzují její nejbližší, ale obrovské podpory se jí dostává i od fanoušků, a jedna přišla dokonce z módního světa. Americká módní návrhářka Vera Wang poslala Kaie ručně psaný vzkaz, ve kterém jí přála hodně štěstí a vzkázala jí, aby se nikdy nevzdala svého snu stát se fashion návrhářkou.

Pokud malé Kaie její zápal vydrží, rozhodně o ní jednou ještě uslyšíme. Na její nejpovedenější oufity se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová