Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Holčička neudělá bez své strašidelné panenky ani krok! I ona potřebuje lásku, říká

13. září 2022 | 06:00

Všechny holčičky milují panenky, se kterými si hrají klidně i hodiny. Tříletá Briar si ale vybrala tu nejstrašidelnější panenku, kterou mohla. Její maminku sice děsí ze spaní, Briar ji ale opravdu miluje. 

Brittany Beard pořídila své dceři trochu neobvyklou panenku. "Hrozně ji chtěla, tvrdila, že je její máma. Musila jsem ji koupit, a to i když mi z ní lezl mráz po zádech," vypráví Brittany. Tříletá Briar se od prvního dne bez panenky, kterou pojmenovala Chloe, nehnula ani na krok. 

Tip na video: Jak to vypadá, když hlídá tatínek? 

Video se připravuje ...
Ach, ti tatínci: Když hlídá tatínek • VIDEO: Videohub

"Musela si ji s sebou vzít i do kavárny, spí s ní, jezdí s ní v autě a obléká ji do šatů pro princezny." Chloe se strašidelnýma, svítícíma očima se zkrátka stala součástí jejich rodiny. "Chvíli jsem si říkala, jestli dělám dobře, jenže díky té panně zažila Briar opravdu hodně zážitků, které by bez ní určitě neprožila." Briar a její panenky si totiž v kavárně všiml kuchař, který miluje strašidelné a halloweenské motivy a předměty, přinesl tedy holčičce cupcake a pochválil jí její děsivou hračku.

"Dcera zářila štěstím. Byla jako vánoční stromeček," popisuje Brittany s úsměvem. Jeden fotograf si Briar dokonce chtěl vyfotit, moc se mu líbila kombinace culíkaté, roztomilé dívenky a děsivě strašidelné panenky, kterou očividně tolik miluje. "Teď už vím, že to bylo dobré rozhodnutí. Já sice v blízkosti naší Chloe spát asi nikdy nebudu, Briar ji ale zbožňuje takovou, jaká je." 

Autor: Adéla Ondroušková