Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhorší manikúra od profesionálů! Takto můžete dopadnout i vy

20. června 2022 | 05:00

Upravené nehty jsou základ pro každou moderní dámu. Někdo si je dělá doma a ostatní navštěvují odborníky, od kterých se očekává manikúra jako ze škatulky. Zaplatila jste nekřesťanské peníze a pak se zděsila výsledku? Nejste v tom sama! Tyto dámy zažily podobnou noční můru.

Všude na sociálních sítích vidíme nespočet fotek krásných, precizně propracovaných nehtů, které zdobí ruce nejedné ženy. Čím už se ale manikérky příliš nechlubí jsou právě ty nepovedené kousky. Jeden profil na Instagramu tyto hrůzy odhalil a takové nehty byste nechtěla ani zadarmo!

Od nepovedené francie, přes přezdobené a příliš dlouhé až po chlupaté nebo nevkusné. To všechno se dá namísto decentní manikúry vytvořit. Odborníci se ale brání! "Ne všechny nevkusné kousky jsou nepovedené. Děláme to, co po nás zákazníci chtějí. Když řeknou, že chtějí gelové nehty v podobě cigaret, zkrátka to uděláme."

Některé kousky jsou ale vyloženě dílo nešikovné manikérky, která se nejspíš minula povoláním. Na ty nejhorší se podívejte do naší fotogalerie! Takovou manikúru byste možná zvládla udělat doma na koleni, rozhodně byste za ni ale nedala nikomu ani korunu.

Autor: Adéla Ondroušková