Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Dvojčata se oblékají jako postavy z filmů! Jak by ve skutečnosti vypadaly?

16. února 2022 | 06:00

O kreslených postavičkách, jako jsou Mickey Mouse, Pinocchio nebo roztomilý zvířecí gang Medvídka Pú, jsme nikdy nesmýšlely jako o módních ikonách, které by měly inspirovat ke každodennímu oblékání. Dvojčata Danielle a Nicole svou vášní a citem pro módu dokazují, že i oblíbené postavy z dětství mohou být naší múzou. Co myslíte vy?

Sesterské duo se obléká jako zlá čarodějnice Uršula, známá z pohádky Malá mořská víla, ale i jako oblíbené postavy z ikonického sitcomu Přátelé či z fantasy filmu Harry Potter, a přitom jejich outfity nevypadají strojeně a "kostýmně". A přesně v tom onen vtípek spočívá. Dvojčata oblečením napodobí hlavní podstatu a charakter postavy, a tak tu máme outfity hodné každodenního stylingu.

Za touto módní smrští se však neskrývá pouhá láska k módě, kreativitě a pestrobarevné paletě těchto známých kreslených postaviček a postav hlavních hrdinů ze seriálů i rodinných filmů... Chtějí také vzbudit touhu po oblečení ze second handů, a odvrátit tak lidi od rychlé módy z fast fashion řetězců. Všechny tyto outfity totiž sestávají z oblečení z druhé ruky, které pak následně prodávají ve svém on-line vintage obchodě s názvem Betty Berry.

Svou značkou tak nabízí nezbytnou alternativu rychlé módy, alternativu šetrnou k planetě. A odkud se vzal její název Betty Berry? Pojmenovaly ji po svých milovaných babičkách Betty a Berenice, které nosily krásné oblečení, které dnes známe jako vintage. Dvojčata si vždy hrála s těmito styly, a tak se díky těmto skutečnostem zrodila jejich myšlenka.

Inspirujte se těmito dívkami a postavami i vy a dost možná už nebudete propadat ranní panice, že nemáte nic na sebe. Provětrejte svůj šatník a najděte nové stylingy, které oživí každodenní uniformitu.

Originální kousky, které oživí váš šatník, nejdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Zajímavé i roztomilé looky naleznete v naší fotogalerii:

Další módní inspiraci naleznete ve videu: 

Video se připravuje ...
Trendy roku 2022: Co nesmí chybět ve vašem botníku, pokud chcete být in • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová