Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Nedočkavý otec si vyzkoušel být těhotný. Bez pomoci by nevylezl z vany ani postele

5. října 2021 | 06:00

Australan si vyzkoušel těhotenství. Celý den měl na těle přivázané tři melouny, se kterými musel dělat běžné aktivity. Video a fotografie teď baví internet.

Maitland Hanley pochází z Austrálie, zde i žije se svou manželkou. Je velmi známý na sociálních sítích – také na TikToku. Když jeho žena otěhotněla, začal se na své první miminko nedočkavě těšit. Jako jeden z mála chlapů ale vypozoroval, že čekání na přírůstek do rodiny není z pohledu ženy zas až tak pohodové. Uvědomil si, že těhotenství je pro ženu sice krásné, ale opravdu náročné, a to fyzicky i psychicky. 

Video se připravuje ...
Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? • VIDEO: iSport TV

V jejich domácnosti samozřejmě zaznělo, že chlap to oddřel na začátku, tak je tedy jasné, že žena nesmí zůstat bez práce. To, co ale udělal potom, to doslova položilo internet. Ze solidarity ke své milované ženě si na tělo přivázal tři melouny a na celý jeden den se stal těhotným. Jeho žena vše dokumentovala a nyní se o tento silný zážitek společně podělili i s námi. 

Maitland je s melounem na břiše nemotorný. Nemůže se zvednout z postele, natož vylézt bez pomoci z vany. Jen těžko si dokáže zavázat tkaničky a často si na "bříško" odkládá věci. Dokonce prý dostal i obrovský hlad, stejně jako jeho těhotná žena. Musíme ale uznat, že mladý muž si s těhotenským břichem vedl dobře. Málokdo by se s tím pupíkem takhle popral. Je ovšem nutné podotknout, že Maitlandovo utrpení trvalo jen jeden den, ženy to musí zvládat krásných devět měsíců. 

 

Autor: Adéla Ondroušková