Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šlo mi o život! Dopadnete stejně, když budete stále odpouštět, varuje mladá matka ostatní ženy

26. března 2021 | 06:00

Mladá maminka tří dětí se několikrát musela strachovat o svůj život. Z jejího partnera a velké lásky se totiž postupně stával agresivní útočník, ona ale naštěstí z posledních sil našla odvahu situaci řešit a sebe i své děti nakonec zachránit.  Takhle dopadnete, když budete pořád dokola odpouštět, varuje ostatní oběti domácího násilí.

Brianna Winge se stala obětí domácího násilí. Fyzicky ji napadal její partner. Trojnásobná maminka si nejspíš nikdy nemyslela, že muž, do kterého se zamilovala, by jí někdy byl schopný ublížit. "Asi se ptáte, proč jsem s takovým mužem byla. Začalo to malou fackou a následnou omluvou. Opravdu jsem si myslela, že už se to nebude opakovat." Jenže mužovo agresivní chování se stupňovalo. 

"Jednou mě uhodil ve chvíli, kdy jsem držela jedno ze svých dětí. Několikrát mi zlomil nos, ukradl auto, praštil mě před zraky dětí a vzal mi úspory, ze kterých jsem během covidové situace žila," vzpomíná Brianne. O svůj život se ale poprvé bála v červnu roku 2020. Zbil ji do krve a vůbec toho nelitoval. "Bála jsem se, že už nikdy neuvidím své děti. Myslela jsem, že to nepřežiji." 

Agresivní muž následně odvezl Brianne domů k dětem. Děti byly strachy bez sebe. Před očima měly milovanou matku, která byla celá od krve a na dně svých sil. "Syn se mě ptal, jestli mě tatínek střelil, a to mě zlomilo. Tu noc jsme odjeli do bezpečí." Brianne následně nahlásila napadení na policii a případ je aktuálně v šetření. 

Mladá maminka chce pomoct ostatním lidem, kteří jsou v podobné situaci a dokola svým násilnickým partnerům jen odpouštějí. Fotografie, na kterých je Brianne krátce po útocích, jsou opravdu jen pro silné povahy. Z krásné ženy se stal boxovací pytel pro psychicky labilního muže. "Pamatujte, že ať už jste udělali cokoliv nebo ať už se stalo cokoliv, nezasloužíte si být týráni."

 

Autor: Adéla Ondroušková