Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jsou zlatokopky a nestydí se za to! Jak se změnily životy Andrey (31) a Kristýny (34)?

Přečtěte si příběhy dvou mladých žen!
24. listopadu 2020 | 06:00

Když si žena vezme movitého muže, většinou zůstává v povědomí okolí jako vypočítavá mrcha. Ale co když vám pak tenhle muž zlomí srdce, i když pro něj děláte první poslední? Přečtete si příběhy dvou mladých žen – Andrey (31) a Kristýny (34).

Andrea (31) nám vyprávěla o své náklonnosti ke starším mužům a o tom, jaký vztah měla k Lubošovi. 

Nezájem otce způsobil náklonnost ke starším mužům

Její pravý otec se o ni nikdy nezajímal, a možná proto ji vždycky přitahovali starší muži. Bylo jí dvacet dva let a studovala na vysoké, když poznala o šestnáct let staršího Luboše, který coby podnikatel vydělával slušné peníze. Všichni na ni koukali dost podezíravě, ale nikdo nevěděl, co se stane později.

Nejdřív rozchod, potom svatba

Luboš byl bezdětný a nikdy nebyl ženatý. Andree to tenkrát podezřelé nepřišlo. Nebyl to typický krasavec, ale měl obrovské charisma a neskutečně si rozuměli. Zpočátku si ji „kupoval“ drahými dárky a Andree to samozřejmě dělalo jako mladé holce dobře. Předtím měla tříletý vztah, který prožila s bývalým přítelem jako chudá studentka.

Po necelém roce Lubošovi přišla na opakovanou nevěru s jeho ex. "Když jsem ztropila scénu, bylo to poprvé, co mě uhodil, a to tak, že mi porušil bubínek v uchu. Máma mě tehdy vezla na pohotovost. Věřte tomu nebo ne, ale já jsem se k tomuto člověku za čtvrt roku vrátila. Když jsem přijela za nejlepší kamarádkou se svatebním oznámením, skoro to s ní seklo. Ano, Luboš mě požádal o ruku a já řekla ano. Obřad byl paradoxně velmi komorní, možná i proto, že hodně pozvaných se vymluvilo a nedorazilo. Jeho rodina a přátelé na mě koukali jako na zlatokopku a ta moje jako na blázna, který dobrovolně podepsal smlouvu s ďáblem," svěřila se Andrea.

Z nemocnice rovnou k rozvodu

Po necelém roce od svatby jeli na dovolenou do Itálie. Andrea dále vypráví: "Každý den leželi u hotelu na stejné pláži a Luboš tam neustále pokukoval po nějaké Češce, která tam byla evidentně s kamarádkou. Já se s Lubošem pohádala, jestli mu to přijde normální. Naštvala jsem se a šla se večer projít na promenádu. Když jsem se vrátila na hotelový pokoj, našla jsem tam svého manžela v posteli s onou dámou. Konec! Hned druhý den jsem si koupila zpáteční letenku. Odstěhovala jsem se z našeho domu k mámě, která v té době zjistila mému otčímovi dlouholetou nevěru, tak jsme si byly vzájemnou oporou. Luboš se jednoho večera u nás zjevil a před domem mě zfackoval za to, že mu jako manželka dělám ostudu, když jsem si dovolila se od něj odstěhovat. Potom, co do mě kopl, mě máma vzala rovnou do nemocnice a z té už jsem se jen vrátila podepsat rozvodové papíry, na které musel přistoupit." V pětadvaceti tak Andrea měla za sebou svatbu i rozvod z vlastní hlouposti.

Nový život

Nakonec se rozvedla i její matka, která během půl roku ze všeho toho stresu a útrap zhubla skoro dvacet kilo. A jelikož otčím byl také movitý, její maminka měla na kontě rázem slušné peníze. I když obě dvě dlouho své partnery milovaly a nebylo to o penězích, nakonec si řekly, že když už nic jiného, tak z toho vytěží maximum. "Mamka dostala nápad, že bychom mohly koupit malou vilu s apartmány na Bali a tu pronajímat. A do roka se tak stalo. Byznys se nám slušně rozjel a tehdy jsme se tam odstěhovaly. Žily jsme v jednom z apartmánů, chodily na jógu a kurzy angličtiny a já začala i surfovat. Po čtyřech letech jsem se vrátila do Česka, chyběl mi zdejší život a kamarádky. Ale díky všem těmto zkušenostem jsem získala dobrou práci v jedné mezinárodní firmě a dost jsem se ponaučila," uzavírá Andrea. 

Přečtěte si příběhy dvou mladých žen!
Autor: istockphoto.com

A jaký je druhý příběh Kristýny (34)?

Po Kristýně (34) rodiče vždycky chtěli, aby byla v životě úspěšná a měla dobrou práci. Vyvíjeli na ni nátlak, až měla pocit, že nemá možnost vlastní volby. Během studií žurnalistiky potkala jednu mladou ženu, která ji vtáhla do úplně jiného světa.

Za její změnu mohla Jitka

S Jitkou chodily do stejného ročníku, ale nikdy se moc nebavily, protože Jitka byla podle slov Kristýny pěkná "fiflena". "Jezdila do školy luxusním bavorákem, nosila jen značkové oblečení a drahé kabelky. Vždy byla dokonale upravená. Na jednom studentském večírku jsme se pod vlivem alkoholu daly do řeči a ona mi řekla, že podala žádost o ukončení studia. Nechápala jsem to, protože měla dobré školní výsledky. Důvod? Nač se drtit ve škole, když už teď si vydělává tolik, kolik by v životě jako novinářka neměla. A nabídla mi zajímavou brigádu – dělat sugar baby," vypráví Kristýna. 

Život na vysoké noze

Nevyzrálí kluci v jejím tehdejším věku ji vážně moc nebrali, takže se Kristýně docela začalo líbit, že se stýká se staršími muži, kterým dělala ozdobu na různých večírcích. Nebylo to tak, že by týden co týden spala s jinými muži. A když už na sex došlo, bylo to většinou až na čtvrté nebo páté schůzce. "Školu jsem přestala stíhat, protože jsem mívala probdělé noci, zato na tučné honoráře jsem si rychle zvykla. Bylo mi dvacet čtyři. Studium jsem přerušila a odstěhovala se z koleje do vlastního bytu," říká Kristýna. 

Všechno jednou skončí

Po dvou letech ji tento způsob života přestal naplňovat a začala toužit po obyčejném životě. Peněz měla našetřeno dost a chtěla dokončit poslední rok přerušené školy. Ještě jednou a naposled si ale řekla, že si to užije. "No a ten večer jsem za barem poznala Radka, sympatického barmana, který mě úplně očaroval. On dobře věděl, jakou dělám práci, ale neměl vůči mně předsudky. Nakonec jsme se dali dohromady," uzavírá svůj příběh Kristýna.

Přečtěte si příběhy dvou mladých žen!
Autor: istockphoto.com

Náš tip: Zajímavé životní příběhy, ale i spoustu inspirace najdete vždy v aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy, které seženete v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

titulka Blesk pro ženy
Autor: red

Autor: Markéta Lukasová