Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminka na mateřské našla konečně recept na boj s anorexií

Katka Tichá bojovala s anorexií
2. října 2020 | 13:31

Mateřská dovolená občas změní život ženy k nepoznání, a to nejen tím, že se jí v životě objeví nový tvoreček, kolem kterého se točí svět. V novém pořadu Máma maká vám ukážeme příběhy žen, které záhy po narození svých dětí dramaticky změnily kariéru, a strávíme s nimi vždy jeden jejich typický den od rána až do večera.

Pořadem provází Adéla Klingohrová a Kateřina Kořínková. V prvním dílu představujeme finalistku soutěže Maminka roku Kateřinu Tichou, která trpěla od 15 let anorexií a deset let se potácela v extrémech mezi nezdravou hubeností a nadváhou. Ztrácela naději na normální život. Dnes, v 35 letech, je úspěšnou autorkou kuchařek nebo – jak Kačka sama říká – nekuchařek, které jsou vždy okamžitě vyprodané.

Naučila se žít zdravým životním stylem a vařit a péct podle svých receptů, jejichž fotografie – i recepty samotné – doslova hltají Kaččini fanoušci na sociálních sítích a čtenářky i čtenáři jejího blogu Tichovy dobroty. A tyhle dobroty, stejně jako její práci, s ní každý den plně sdílejí manžel Štěpán a synové Adam a Vojta.

Podívejte se na její příběh:

 

 
 
Autor: red