Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Při porodu jí lékaři poškodili míchu, proto nikdy nechodila. Teď ale zázrakem otěhotněla!

3. listopadu 2020 | 06:00

Nikdy neříkejte nikdy! Žena s poraněnou míchou otěhotněla přirozeně a bez jakýchkoliv problémů. Příjemné překvapení ji opravdu šokovalo, na roli maminky se ale neskutečně těší!

Alyssa Higgins má už od narození poškozenou míchu. Je to proto, že při porodu jí pomohli lékaři na svět kleštěmi, a tak jí závažně poranili část míchy. Jako malá nemohla sama ani mluvit a dýchat, natož se pohybovat. Celý svůj život tak tráví na elektrickém invalidním vozíku, bez kterého by žít jednoduše nedokázala. 

Jeden by si pomyslel, že kvůli této indispozici nebude schopna vést normální, nebo dokonce šťastný a spokojený život, Alyssa je ale šťastnější než některé naprosto zdravé ženy. Našla lásku svého života – muže, ke kterému nebyla ze začátku stoprocentně otevřená, a to zejména proto, že si příliš nevěřila. Přesto si tohoto prince vzala za muže a začala věřit, že jí tento pohledný chlap chce snášet modré z nebe.

I to, co nikdo nečekal, se stalo realitou. Alyssa čeká se svým manželem první miminko, které počali naprosto přirozenou cestou, bez pomoci lékařů. "Přála jsem si to, ale myslela jsem si, že to bude komplikované. Byla jsem naprosto v šoku, když jsem na své těhotenství přišla," popisuje na instagramovém profilu. 

Alyssa se vždy snažila podporovat osoby v podobné situaci. Dodávala jim sílu i odvahu. Nyní je inspirací také pro ženy, které touží po dítěti a kterým v cestě k tomuto cíli stojí pár překážek. Nikdy neříkejte nikdy. "Téměř vždy je nějaké řešení, častokrát ho máte na dosah ruky, jen musíte věřit."

Autor: Adéla Ondroušková