Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Každý den jiná maska. Make-up artistka maluje své dcery jako známé postavy z filmů i světa showbyznysu

9. listopadu 2020 | 06:00

Talentovaná maminka líčila své dvě malé dcery po celý měsíc říjen. Každý den představila novou halloweenskou masku. A výsledek? Tak ten byl dokonalý!

Michelle Scrivner je úspěšná vlasová stylistka a make-up artistka. Mimo jiné je i skvělou maminkou šestileté Ellie a jedenáctileté Lily. Kvůli koronaviru zůstala společně s rodinou radši v bezpečí domova, a to zejména kvůli tomu, že její manžel je silný astmatik. Své vášně se ale nevzdala. Skvělé účesy a dokonalé líčení předvádí i doma. 

Vzhledem k tomu, že letos si její dvě dcerky nemohly užít Halloween, jak se patří, vymyslela pro ně jinou, ale přesto zábavnou aktivitu. Celý minulý měsíc říjen jim vytvářela takové kostýmy, se kterými by holky určitě vyhrály každou halloweenskou párty. 

Ellie i Lily byly chvíli za Ursulu z Malé mořské víly, za Frankensteinovu nevěstu, zpěváka Post Malona nebo za člena skupiny Kiss. Děvčata si líčení i perfektní účesy náramně užívala. Fotografie na sociálních sítích Michelle mají veliký úspěch, a dívky se tak staly tvářemi Halloweenu 2020.

Autor: Adéla Ondroušková