Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Třikrát přišli o vlastní miminko, postarali se ale jako pěstouni o 16 dětí! A tři si osvojili

6. září 2020 | 06:00

Dvakrát potratila a jednou viděla své dítě umírat. Přesto našla sílu a dokázala pomoci cizím, opuštěným dětem. Nyní vychovává dvě adoptované holčičky a jednoho chlapce.

Lindsey odjakživa věděla, že jejím životním cílem je být matkou. Po pohádkové svatbě s mužem svých snů se společně rozhodli pokusit se o miminko. První těhotenství přišlo překvapivě brzy. Jak rychle přišlo, tak rychle ale bohužel skončilo.

Stejně tomu bylo i u druhého těhotenství. Třetí pokus sice vypadal nadějněji, Lindseyino miminko nebylo ale po předčasném porodu schopné žít déle než pár minut. „S manželem jsme se rozhodli stát se proto pěstouny pro děti, které potřebují pomoc. Naším domovem prošlo šestnáct dětiček. Loučení pro mě bylo těžké, ale byla jsem šťastná, že tyto drobečci konečně nachází vysněné rodiny,“ vzpomíná Lindsey.

Manželé ale přece jen nějaké děti mají. Adoptovali chlapečka Masona, který se narodil dceři známého Lindsey, a ta na roli matky zdaleka nebyla připravená. Svěřila tedy své dítě do rukou milující Lindsay. K Masonovi se po třech letech přidala i holčička Charlotte Louise a následně pětiletá Anna s psychickými potížemi. „Milujeme je, udělali z nás rodiče a my je přijali i s jejich nedostatky. Pro nás jsou prostě perfektní!“

Autor: Adéla Ondroušková