Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotky na Instagramu jsou podvod, říká česká studentka. Takhle to dopadne, když je zkusíte pořídit vy

5. května 2020 | 06:00

Studentka pražského gymnázia se během zdlouhavé karantény chtěla vyfotit jako instagramové modelky. Snímky nakonec raději na svém profilu nezveřejnila, podívejte se proč!

I Barbora (19) uvízla kvůli koronaviru na několik týdnů doma bez přátel a zábavy. Rozhodla se tedy tento čas věnovat i svému instagramovému profilu. "Měla jsem čas, tak jsem jen chtěla vyfotit pár fotek podle originálních nápadů jiných dívek," popisuje Bára. 

Pořídit takové snímky ale očividně není nic lehkého. "Vypadají jednoduše, ale rozhodně to tak není. Některé fotky jsem fotila i hodiny. Pomáhala mi dokonce máma, kterou to focení častokrát vyčerpalo daleko víc než mě," vypráví pobaveně studentka. Focení těchto zajímavých snímků vzdala poté, co viděla výsledek. 

"Slečny, které tyto snímky fotily, jsou buď nepředstavitelně krásné, nebo šíleně upravené. Mohlo mě napadnout dřív, že realita je trochu jiná. Jak by někdo mohl vypadat hezky, když jí špagety nebo si čistí zuby?"

Mladá dívka nakonec fotografie na svém profilu radši ani nesdílela, ale vy se na ně můžete nyní spolu s námi podívat. Souhlasíte s Bárou v tom, že Instagram rozhodně neukazuje realitu?

Autor: Adéla Ondroušková